Nike ZoomX Invincible

Geniet van maximaal comfort met de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 loopschoen

De Nike ZoomX Invincible Run Flynkit 3 is een comfortabele loopschoen voor dames en heren en biedt uitsluitend comfort. De loopschoen is geschikt voor langere duurlopen en actieve hersteltrainingen en is tevens ontworpen om de kans op blessures te verkleinen. Het responsieve zoomX schuim zorgt voor het opvangen van de klappen zodat de impact op het lichaam wordt verminderd. Ook biedt de loopschoen met bredere tussenzool genoeg stabiliteit en comfort voor beginnende lopers.

Geeft de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 voldoende ondersteuning?

Reken op maximale steun van deze schoen door de smallere hielklem en het vernieuwde ontwerp van de slijtzool. Met de Nike ZoomX Invincible 3 word je voet beschermd tegen overpronatie door het speciale ondersteuningsontwerp dat demping en stabiliteit centraal stelt. Billow kabels in de middenvoet geven je extra stabiliteit en ondersteuning.

Ventileert de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 goed tijdens lange hersteltrainingen?

De nieuwe Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 loopschoen is uitgerust met een Flyknit bovenwerk dat goed ventileert tijdens je langere duurlopen of hersteltrainingen. Het bovenwerk zorgt voor een ademend gevoel waardoor je voeten goed kunnen ventileren. Daarbij is het bovenwerk sterk en duurzaam en houdt het je voeten kilometer na kilometer stevig en beschermd op zijn plek. Het zorgt voor de ideale aansluitende fit.

Krijg ik tijdens het lopen genoeg demping met de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3?

De loopschoen biedt uitsluitend goede demping voor je voeten. Door het toevoegen van extra Nike ZoomX demping en meer schuimhoogte in de tussenzool ben je verzekerd van een ultrazachte landing bij het neerkomen en word je beschermd tegen de impact van de grond. Het responsieve Nike ZoomX foam zorgt voor een energieke en veerkrachtige overgang naar de volgende stap. De schoen is ook uitgerust met een rubberen buitenzool voor duurzaamheid zodat je op verschillende oppervlakken je trainingen kunt uitvoeren.