Under Armour loopschoenen

Aanbevolen:

Under Armour Loopschoenen

Het merk Under Armour is in vergelijking met de grote spelers op de Belgische loopmarkt zoals ASICS, Nike, Saucony en Brooks een relatief onbekende. Maar in de Verenigde Staten is dit wel anders. Daar is Under Armour het merk dat het Nike moeilijk weet te maken. Het merk Under Armour is groot geworden door het ontwerpen en produceren van loopkleding. Gelukkig voor ons is het niet alleen bij Under Armour loopkleding gebleven en produceren ze nu ook Under Armour loopschoenen.

Under Armour loopschoenen voor Dames en Heren

Under Armour loopschoenen voor dames en Under Armour loopschoenen voor heren zijn zeer lichte en comfortabele loopschoenen met een modieus design. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën hebben de Under Armour loopschoenen een ongeëvenaarde pasvorm, waardoor jij je focus volledig op het lopen kunt leggen. In veel Under Armour loopschoenen komt de Charged Cushioning® technologie terug, dat bestaat uit twee delen. De schuimlaag bovenop is zacht en dicht en de hardere schuimlaag is meer geschikt voor ondersteuning en comfort.

De innovatieve UA MapMyRun™ app

Wist je dat de Under Armour HOVR Infinite en de Under Armour HOVR Sonic te koppelen zijn met de UA MapMyRun™ app? Door deze app ontvang je realtime coaching en je hardloopstatistieken worden geanalyseerd. Hierdoor helpen de hardloopschoenen om je beter en efficiënter te laten lopen.

Under Armour kleding

Ben jij een echte loopfan? Dan is het hebben van de juiste Under Armour loopkleding natuurlijk een must. Voordat je op pad gaat is een goede voorbereiding natuurlijk van het grootste belang. Niet alleen de juiste warming-up en voeding, maar ook het dragen van de juiste loopkleding. Het is namelijk niet voor niks dat er zoveel Under Armour loopkleding met een specifieke functie is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de loopbroeken met ondersteuning, de loopjacks met reflecterende elementen en de loopshirts met extra toegevoegde mesh panelen.