On

On Cloudace Dames

€ 199,95 € 89,00
Kies je maat
 

Alles over de On Cloudace Dames

De ON Cloudace voor dames heeft een neutrale afwikkeling en biedt zachte landingen dankzij Zero-Gravity Heel Clouds. Door de rubberen voorvoet Clouds ervaar je een krachtige afzet, zodat je het maximale uit iedere stap haalt. Ook zorgt het Speedboard voor voorwaartse voortstuwing en de externe TPU-gevormde hielkap zorgt voor stabiliteit aan de achterkant.

Het Speedboard stabiliseert de voet tijdens elke fase van de rolbeweging terwijl het ook de afzet voortstuwt. Je voeten blijven koel en krijgen de nodige ondersteuning dankzij het technisch ontworpen mesh. De 3D-hielkussens houden de achtervoet goed op zijn plaats.

De impact van iedere landing wordt gelijkmatig over de voet. Loop je (halve) marathons, lange runs of juist een herstelloopje, dan is de ON Cloudace een goede keuze.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale schoen
- Zero-Gravity Heel Clouds
- Rubberen voorvoet Clouds
- Speedboard
- 3D hielkussens
- Heel Drop: 7 mm
- Gewicht: 267 gram

Reviews (1)

On Cloudace Dames
10,0 Algemene beoordeling van ”On Cloudace Dames“ 10,0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Perfecte balans tussen stabiliteit en demping!“
Door Simone op 02/11/2022
De Cloudace is de ideale hardloopschoen voor lopers (zoals ik), die zoeken naar een perfecte balans tussen stabiliteit en demping De schoen voelt in het begin een beetje zwaar aan, maar in de loop van de tijd raak je hier helemaal aan gewend. De Cloudace zorgt voor een erg goede begeleiding van je voet tijdens lange afstanden. Ook erg leuk om uit te proberen voor degenen die momenteel op de Cloudflyer lopen en op zoek zijn naar een volledig gedempte en stabiele schoen voor lange runs.
Maattabel