On

On Cloudflow Dames

3 beoordelingen
On Cloudflow Dames
 
Alles over dit product

Alles over de On Cloudflow Dames

De On Cloudflow voor dames is een lichtgewicht, volledig gedempte training- en raceschoen en heeft 18 adaptieve Cloud-elementen en Helion ™ -superfoam. Deze twee innovaties worden gecombineerd met het vernieuwde Speedboard ™, waardoor je impact makkelijk omzet in snelheid.

De Cloudflow biedt houvast, duurzaamheid en comfort en de strategische taping en een nieuwe vetersluiting bieden een zekere vrijheid en ondersteuning voor doelen op hoge snelheid. Het fraaie mesh bovenwerk is van Zwitserse hand. Het materiaal is lichtgewicht en versterkt om vermoeide voeten te ondersteunen, met gezoneerde ventilatie om lucht door te laten.

De veters blijven netjes op de juiste plek dankzij de elastische band en de nieuwe rubbersamenstelling biedt superieure grip op nat wegdek. De On Cloudflow is ontworpen voor snelle trainingen, wedstijden, (halve) marathons, tempolopen en lange intervaltrainingen.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- Cloud-elementen en Helion ™ -superfoam
- Speedboard ™
- Gezoneerde ventilatie om lucht door te laten
- Elastische band houdt de veters op de juiste plek
Kenmerken
Reviews (3) 10.0

Reviews (3)

On Cloudflow Dames
10.0 Algemene beoordeling van ”On Cloudflow Dames“ 10.0 gebasseerd op 3 reviews
  • 5 3
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Fijne hardloopschoenen “
Door Lindy op 12/01/2022
Deze schoen geeft veel demping en vering tegelijk.. voelt licht aan en zit heerlijk. Ik ren 3 keer per week 13 km per keer en daar is deze schoen ideaal voor. Een aanrader!!
”Superschoen Toppertje! Heb t 2e paar inmiddels.heb ook Brooks erbij. Maar dit voelt zo anders. Alsof je vliegt zegmaar.“
Door Tollina op 04/12/2021
Kan niet beter!
”Heel blij met mijn aankoop“
Door Karlijn op 28/04/2021
ik heb deze hardloopschoenen ongeveer 6 weken geleden gekocht en heb ze om de dag gebruikt. Omdat ik geen serieuze hardloper ben, heb ik in het verleden nooit in fatsoenlijke schoenen geïnvesteerd. Het eerste wat me opviel was de lichtheid van de schoen. ik voel de schoen niet als ik ze draag. De maatvoering is erg goed.
Maattabel