Alles over de nieuwe ASICS Nagino collectie

6 June 2023
Alles over de nieuwe ASICS Nagino collectie

De stralende ASICS Nagino collectie voor echte powervrouwen!

Door vrouwen, voor vrouwen. Dat is wat centraal staat bij de nieuwe ASICS Nagino collectie die eerder dit jaar is uitgekomen. Eerdere cijfers uit een baanbrekend onderzoek tonen namelijk dat vrouwen wereldwijd minder bewegen en hierdoor minder lekker in hun vel zitten. Dat moest anders vond ASICS, omdat beweging er juist voor zorgt om tot rust te komen en te resetten. Het resultaat? Een prachtige Nagino women’s collectie om vrouwen in hun kracht te zetten tijdens het sporten. 

[Nagi] – [no]

ASICS heeft zijn wortels in Japan liggen en zo ook de naam voor deze collectie. Nagi betekent in het Japans ‘de kalme staat van het water’, en ‘no’ betekent iemands ware kleur: jezelf zijn. Vandaar een kleding -en schoenenlijn voor vrouwen die innerlijke rust uitstraat en waar vrouwen zich comfortabel én zelfverzekerd in voelen om op elk moment te stralen. De zachte kleuren geven je dat relaxte gevoel van rustgevende ochtenden zodat je direct lekker zen aan je run kunt starten, en alle kledingstukken zijn door dit kleurenpalet waanzinnig goed te combineren.

Een comfortabele kledinglijn van A tot Z

Ontdek de Nagino-kledinglijn waarbij stijl, comfort en prestaties samen worden gebracht in één volwaardige collectie. Geen van deze uitgangspunten doet onder aan elkaar om een optimale lijn op te zetten waarbij vrouwen volledig tot hun recht komen. Van een comfortabele sportbeha tot aan een waterafstotend loopjack en van een luchtige short tot aan een ondersteunende tight, alle items zijn gemaakt van hoogwaardige zachte stoffen voor een comfortabel gevoel en waar je in alle weersomstandigheden vrij in kunt bewegen

Van top tot teen in stijl

Om je look helemaal af te maken, shop je de populairste ASICS loopschoenen verpakt in een stijlvol jasje. De ASICS GT-2000, GEL-Nimbus en Novablast stellen nooit teleur en met een bovenwerk die is uitgebracht in dezelfde zachte kleuren als de Nagino-kledinglijn, heb jij van top tot teen een fantastische look te pakken. Prestaties hoeven niet achter te blijven met de uiterst comfortabele GEL-Nimbus, de ondersteunde GT-2000 voor de overpronerende loper en de heerlijk dempende Novablast. Zo is er voor iedereen een passende keuze en ben jij klaar om je bij elke run op en top vrouwelijk te voelen!

Enthousiast geworden? Je shopt hier de ASICS Nagino-kledinglijn en bijbehorende ASICS GEL-Nimbus, ASICS GT-2000 en ASICS Novablast.