over_ons

Over RunningDirect

RunningDirect is onderdeel van de grootste sportaanbieder van Nederland, namelijk Passa Sports. Bij RunningDirect ben je aan het juiste adres als het gaat om jouw loopuitrusting. Of je nu zoekt naar nieuwe loopschoenen, loopkleding, loopsokken of accessoires, bij ons vind je altijd de nieuwste collectie. Bij RunningDirect ben je niet alleen welkom als het gaat om uitrusting, ook met al je loopvragen kan je bij ons terecht. Onze specialisten hebben al meer dan 20 jaar ervaring en beantwoorden al je loopvragen.

Ons team bestaat uit loopspecialisten die ervoor zorgen dat jij zorgeloos kunt lopen. Zo doen we er alles aan om een breed assortiment aan te bieden met toonaangevende merken zoals ASICS, Nike, Brooks en Saucony. Wij weten als geen ander dat loopuitrusting van groot belang is, zo is bijvoorbeeld het gebruik van de juiste loopschoenen essentieel. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw ideale loopschoenen en loopuitrusting!

RunningDirect

De naam RunningDirect is geboren in 2021, na de fusie tussen Sportshop en SportshopsDirect is de naam Hardloopshop aangepast naar RunningDirect. Door de krachten te bundelen voldoen we nu nog beter aan jouw wensen, met een nog groter assortiment.

Waar staan wij voor?

RunningDirect doet er alles aan om de perfecte uitrusting voor jou te vinden. Omdat jij uniek bent, is het essentieel dat je materialen kiest die perfect bij jouw niveau, karakter, lichaamsbouw en jouw run passen. Wij helpen je daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.


Ons doel: Zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.