• 0

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag? Onze klantenservice staat voor u klaar! Onze klantenservice medewerkers zijn van alle markten thuis, of het nu gaat over uw bestelling, de levering, onze producten of andere hardloopvragen, ons team van specialisten heeft op elke vraag een passend antwoord. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 en op Zaterdag en Zondag tussen 10:00 en 17:00.

We zijn telefonisch bereikbaar op 03 33 18 085 en via E-mail op [email protected]om. Stuurt u liever een appje? Ook dat is mogelijk, stuur ons gerust een appje op 03 33 18 085.

Contact

Voor al uw vragen

Contact

Veel gestelde vragen

Liever zelf even kijken?

FAQ

Samenwerkingen

Interesse in een samenwerking?

Samenwerkingen

Overige vragen

Heeft u een vraag? Vaak bent u niet de eerste die met die vraag komt, daarom hebben we veel dingen al voor je op een rijtje gezet. Zo hebben we al veel informatie beschikbaar voor u om te raadplegen. Gaat uw vraag over levering en bezorgkosten, garantie, privacy policy, ruilen en retourneren, bedrukken en borduren of betaalmethode? Raadpleeg dan vooral even de apart pagina’s hiervoor.

Levering in verband met het coronavirus

De levertijd kan, in verband met het coronavirus, soms afwijken. Vervelend natuurlijk, want juist in deze tijd doe je er graag alles aan om je conditie op peil te houden. Daarom doen we er alles aan om je bestelling op tijd te kunnen bezorgen.