Alles ins en outs over de Puma Deviate Nitro 2

9 February 2023
Alles ins en outs over de Puma Deviate Nitro 2

Houd je vooral niet in en trap het gaspedaal flink in, want met deze ultralichte Puma Deviate Nitro 2 ga je moeiteloos sneller dan ooit te voren. De Deviate Nitro 2 is op een paar fronten vernieuwd en loopt daardoor veel beter dan zijn voorganger. Zo rond jij je dagelijkse trainingen een stuk sneller af, waardoor je nooit meer kunt zeggen dat je geen tijd hebt voor je training.

Uitgerust met het hoogwaardige NITRO-Elite foam

De Deviate Nitro 1 was al goed, maar de Deviate Nitro 2 is nog veel beter. De tweede versie heeft een tussenzool met het hoogwaardige NITRO Elite-schuim, waar de eerste versie alleen nog maar het NITRO-schuim had. De Elite versie van dit schuim zorgt voor superieure responsiviteit en is erg licht van gewicht. Elke stap geniet je weer van maximale demping, een ultrazachte landing en een flinke bounce voor eindeloos loopplezier.

Een steady run met de beste grip

De nieuwe Deviate biedt een betere en meer stevige grip, zodat jij ongestoord je rondje kunt doen. Je voet zit stevig maar comfortabel ingepakt met gerichte PWRTAPE verstevigingen aan de bovenzijde waarmee het zwikken van de enkel wordt voorkomen. Met een nieuwe voering maak je niet zomaar een slippertje met je hiel en met de lichtere, asymmetrische basis ben jij elke afstand de baas. Ook op regenachtige dagen geniet je van steady runs. Het PUMAGRIP profiel biedt je perfecte tractie en grip, wat het wegglijden en slippen op natte wegen voorkomt. Dus ook op regenachtige dagen valt je rondje niet in het water.

De beste PWRPLATE

En niet te vergeten. De Deviate Nitro 2 heeft een verbeterde PWRPLATE en geeft je de kracht om nog sneller weg te komen bij elke aanzet. De innovatieve koolstofcomposietplaat zit over de gehele lengte van je zool, zodat je heel natuurlijk van de ene pas naar de andere pas veert.

Zoek je een loopschoen voor de 5K, 10K, een halve of hele marathon de Puma Deviate Nitro 2 is je perfecte loopmaat voor elke afstand en biedt je dagelijks een extreem voortstuwende rit.

De Puma Deviate Nitro 2 op een rij:

  • - Soort afwikkeling: Neutraal
  • - Geschikt voor: op de weg
  • - Gewicht: 260 gram mannen / 216 gram vrouwen
  • - Materiaal bovenwerk: Ademend bovenwerk van mesh
  • - Materiaal tussenzool: NITRO Elite-schuim
  • - Heel drop: 6 mm