ASICS GT-2000 11 is dé supportschoen voor je dagelijkse rondes

20 January 2023
ASICS GT-2000 11 is dé supportschoen voor je dagelijkse rondes

Jouw all-time favorite supportschoen is geüpdatet en loopt soepeler, stabieler en lichter. De ASICS GT-2000 serie is voor het eerst uitgerust met de FF BLAST™ foam-technologie wat gelijk staat aan betrouwbare stabiliteit en heel wat meer energie bij elke stap. Deze nieuwe hardloopschoen geeft je de energie om dagelijks je grenzen te verleggen zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen.

Wat is er nieuw bij de GT-2000 11

Minder gewicht en veel meer energie. De tussenzool van de GT-2000 11 is uitgerust met de nieuwe lichtere FF BLAST™ foam-technologie. Hardlopen voelt hierdoor heerlijk licht en gaat bijna als vanzelf. De buitenzool is voorzien van een nieuw ontwerp wat samen met de aangepaste tussenzool een trampoline-effect creëert tijdens de afzet. Zo vlieg je bij de afzet moeiteloos meters vooruit, wat je tempo ongetwijfeld ten goede komt. Ook als het om duurzaamheid gaat wil ASICS hoog scoren. Het bovenwerk van de GT-2000 11 bestaat voor minstens uit 50% gerecycled materiaal.

Dit is waarom je weg bent van de nieuwe GT-2000

- De GT-2000 11 geeft je een energieboost bij elke pas. De FF BLAST™ foam-technologie geeft extreem veel energie terug bij elke stap, zodat jij geniet van een lichtere loopervaring en langer doorkunt.

- Stabiel met een beetje hulp. De schoen is uitgerust met een nieuwe en lichtere LITETRUSS™-constructie. Het naar binnen kantelen van je voeten wordt voorkomen, zodat jij net zoals ieder ander ongestoord je rondje kunt doen.

- De hele run de perfecte pasvorm. Het ademende bovenwerk van Jacquard Mesh volgt de natuurlijke vorm van je voet en past zich ook tijdens de run aan naar je voet. Dit is onder andere erg fijn bij duurlopen, wanneer je voeten na een tijdje gaan zwellen of opzetten.

De ASICS GT-2000 11 op een rij:

Soort afwikkeling: Support
Ondergrond: Road
Gewicht: 275 gram mannen / 235 gram vrouwen
Materiaal bovenwerk: Gerecycled Jacquard Mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: FF BLAST™
Heel drop: 8 mm