Nieuw binnen: ASICS Magic Speed 4

5 July 2024
Nieuw binnen: ASICS Magic Speed 4

Stel je voor: een schoen die je helpt om je grenzen te verleggen en nieuwe persoonlijke records te verbreken. Dat is precies wat de ASICS Magic Speed 4 belooft. Met zijn turbo-opgeladen gevoel en gebruik van lichtgewicht, veerkrachtige demping biedt deze schoen niet alleen comfort, maar ook een krachtige ondersteuning voor elke stap. De upgrade van de nieuwe full-length carbonplaat zorgt voor geavanceerde voortstuwing, waardoor je snelheid en stabiliteit ervaart zoals nooit tevoren.

Deze review werpt een blik op de nieuwste functies van de ASICS Magic Speed 4. We delen onze bevindingen en onderzoeken voor welke lopers en trainingsstijlen deze schoen bij uitstek geschikt is.

Technologieën & specificaties

Type schoen: Neutrale loopschoen voor op de weg
Heel drop: 8 mm
Gewicht: M 245g / V 210g
Materiaal bovenwerk: Engineered mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: FF TURBO™ middenzool
Materiaal slijtzool: ASICSGRIP™ OUTSOLE

Technologieën & specificaties

Updates van ASICS Magic Speed 4 vs ASICS Magic Speed 3

  • Full-length carbonplaat: Geniet van ongeëvenaarde voortstuwing en stabiliteit tijdens het lopen door de nieuwe carbonplaat over de volledige lengte van je voet. Deze geavanceerde plaat biedt moeiteloze snelheid en extra ondersteuning bij elke stap, zodat je gemakkelijker op tempo komt en blijft.
  • Veerkrachtige demping: De tussenzool heeft een upgrade ondergaan en is voorzien van FF TURBO™-demping. Dit zorgt voor een explosief gevoel en een uitzonderlijk energieke afzet, zodat je elke stap kunt maximaliseren met krachtige energieteruggave.
  • Ademend bovenwerk: Licht in gewicht en gemaakt van ademend mesh-materiaal zorgt het bovenwerk voor betere ventilatie en comfort. Door het elimineren van de overlays is de schoen zo licht als een veertje.
  • Licht in gewicht: Ontworpen met een lager gewicht dan zijn voorganger, waardoor deze snelheidsduivel jouw buddy is tijdens snelle runs en wedstrijden waar snelheid en efficiëntie cruciaal zijn.
  • Zit als gegoten: ASICS Magic Speed 4 kan rekenen op een nog betere pasvorm dankzij de nauwsluitende en ondersteunende hielkraag, wat zorgt voor stabiliteit en comfort bij elke stap.

Conclusie

De ASICS Magic Speed 4 is niet zomaar een schoen; speciaal ontwikkeld voor lopers die streven naar nieuwe hoogten in hun prestaties. Deze schoen biedt niet alleen comfort, maar ook een dynamische ondersteuning bij elke beweging. Met zijn opvallende turbo-opgeladen sensatie, het gebruik van ASICS' meest lichte en responsieve dempingsmaterialen en de full-length carbonplaat stuwt de snelheidsduivel je voort, wat resulteert in verbeterde snelheid en stevige stabiliteit tijdens het hardlopen.

Wat de ASICS Magic Speed 4 echt onderscheidt, is zijn vermogen om zowel snelheid als comfort te combineren zonder compromissen te sluiten. Het lichte gewicht helpt bij het optimaliseren van je energieverbruik, terwijl de verbeterde pasvorm met een nauwsluitende en ondersteunende hielkraag zorgt voor stabiliteit en vertrouwen bij elke stap.

Of je nu traint voor een belangrijke race of gewoon je persoonlijke records wilt verbeteren, de ASICS Magic Speed 4 is klaar om met jou te gaan racen. Met deze schoen aan je voeten kun je vol vertrouwen de uitdagingen aangaan en je loopdoelen nastreven.