Nieuw binnen: Brooks Glycerin (GTS) 21

6 February 2024
Nieuw binnen: Brooks Glycerin (GTS) 21

De Brooks Glycerin 21 en Brooks Glycerin GTS 21 zijn uit en verrassen met ultiem comfort. Deze allround loopschoenen zijn een meesterwerk in demping en stabiliteit, en zijn een betrouwbare metgezel voor al je veelzijdige runs. Zachter en responsiever dan zijn voorgangers kun je rekenen op een ongekende demping, zodat elke stap aanvoelt als puur genot. Bij beide schoenen word je getrakteerd op een waanzinnige ondersteuning, maar ben je op zoek naar net dat beetje extra, dan is de GTS-versie daar voor jou. Dankzij een speciaal ondersteuningssysteem worden je voeten natuurlijk begeleid en ga jij elke run met vol vertrouwen tegemoet.

In deze review delen we de nieuwe updates van de Brooks Glycerin (GTS) 21, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze loopschoenen het meest geschikt zijn.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale loopschoen
Type schoen GTS-versie: Antipronatieschoen
Heel drop: 10 mm
Gewicht: M 278 g/ V 249 g
Gewicht GTS-versie: M 297 g/ V 252 g
Materiaal bovenwerk: Dubbele Jacquard Air Mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: DNA Loft V3 foam
Materiaal slijtzool: RoadTack rubberen slijtzool

Updates van de Brooks Glycerin (GTS) 21 versus Glycerin (GTS) 20

  • Meer demping: De tussenzool is voorzien van DNA Loft v3 schuim en is 2 mm dikker dan zijn voorganger. Hierdoor ervaar je meer demping wat ideaal is tijdens lange afstanden. Tegelijkertijd is dit schuim licht en responsief voor als je meer snelheid wilt toevoegen tijdens een tempotraining.
  • Zachte en comfortabele pasvorm: Het dubbele Jacquard Air Mesh bovenwerk laat je voeten heerlijk ventileren en voelt tevens zacht aan. De hielkraag heeft een zachte voering voor een comfortabele pasvorm en fijne ondersteuning voor de voet. Dankzij verschillende breedtematen is er voor elk type loper een geschikte pasvorm.
  • Duurzame slijtzool: De buitenzool bestaat uit hoogwaardig RoadTack rubber dat voor een goede grip zorgt op verschillende ondergronden. Dit materiaal is ook duurzaam zodat je schoen extra lang meegaat.
  • Natuurlijk ondersteuningssysteem (GTS-versie): De GTS-versie (antipronatieschoen) is voorzien van een GuideRails Holistic System, een ondersteuningssysteem dat je voet op een natuurlijk manier begeleidt. Het voorkomt dat je voet naar binnen kantelt, maar corrigeert alleen wanneer het nodig is.

Conclusie

Stap in de wereld van ongekend comfort met de Brooks Glycerin 21 en Glycerin GTS 21 – ware uitblinkers in demping en stabiliteit. Deze allround loopschoenen verrassen met een zachtere en responsievere loopervaring dan hun voorgangers, waardoor elke stap een genot is.

De DNA Loft v3 schuimtussenzool zorgt voor meer demping, terwijl het duurzame RoadTack rubber op de buitenzool grip en levensduur garandeert. Het dubbele Jacquard Air Mesh bovenwerk en de zachte hielkraag maken de pasvorm hemels comfortabel.

De GTS-versie biedt extra ondersteuning dankzij het GuideRails Holistic System, dat je voeten op een natuurlijke manier begeleidt zonder overbodige correcties. Ontdek de nieuwe standaard voor veelzijdige runs met de Brooks Glycerin (GTS) 21.