Getest: HOKA Skyflow

25 June 2024
Getest: HOKA Skyflow

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en raak vanaf de allereerste stap in een heerlijke flow met de HOKA Skyflow. Deze nieuwe loopschoen van HOKA behoort tot de Skyward-familie en is gemaakt voor dagelijks gebruik. Deze nieuwste parel van HOKA combineert de perfecte geometrie van de Skyward X met premium foam, en biedt je waanzinnige bounce en vele extra’s voor vele stralende kilometers. Voeg daar nog een officieel keurmerk aan toe en je bent elke dag verzekerd van een overdosis aan loopgeluk.

In deze review delen we de highlights van de HOKA Skyflow, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

 • Type schoen: Neutrale loopschoen voor dagelijks gebruik
 • Heel drop: 5 mm
 • Gewicht: M 280 g/ V 244 g
 • Materiaal bovenwerk: Creel jacquard upper
 • Materiaal tussenzool: Super Critical Foam EVA tussenzool
 • Materiaal slijtzool: Durable podular high-abrasion rubber
Technologieën & Specificaties

Kenmerken van de HOKA Skyflow

 • Ultra-bouncy, demping die het aankan: Uitgerust met een tussenzool van Super Cricital Foam, trakteert de Skyflow je op de meest levendige passen van begin tot eind. Dit premium foam barst van de energie en veert je heerlijk van de ene naar de andere stap, keer op keer.
 • Ultra-ademend, perfecte pasvorm: De slanke kraag rondom de enkels zorgt voor een zachte aansluitende pasvorm, terwijl het Active footframe je voet stevig maar zacht op zijn plek houdt. Het bovenwerk van Creel Jacquard mesh laat je genieten van prettige ventilatie en houdt je voeten koel.
 • Dual-gusseted tong: De tong zit niet met één maar met twee bevestigingen vast aan weerszijden van de schoen. Vuil dringt niet binnen en je wreef is beschermd tegen de druk van de veters.
 • Duurzame slijtzool: De duurzame podular high-abrasion buitenzool is een mondvol, maar is een duurzame slijtzool die de impact van jouw landing verdeelt over verschillende delen van de zool. Dit zorgt ervoor dat je zool niet op één plek, maar gelijkmatig slijt, waardoor de schoen langer meekan. Ook zorgt het ook voor betere grip.
 • Rol smooth van pas naar pas: Raak in een heerlijke trans terwijl je loopt met de perfecte cadans. De licht gebogen neus alias de Smooth Metarocker in combinatie met de asymmetrische tussenzool begeleiden je in een soepele afwikkeling, én duwen je lichtjes vooruit bij elke stap. Zo beland je in een moeiteloos loopritme, die je eigenlijk niet wil onderbreken.
 • Wellness voor je voeten: De Skyflow heeft zelfs een keurmerk op zijn naam staan. De AMPA erkent producten die een positief effect hebben op de gezondheid van voeten, en van waarde zijn voor dagelijkse voetverzorging. De HOKA Skyflow is zo’n product!

Conclusie

De HOKA Skyflow is gemaakt om je dagelijkse loopsessies te voorzien van een extra portie pit en energie. Deze schoen is er voor iedereen die zijn standaard rondes nieuw leven wil inblazen en wil genieten van een gedachteloze rit vanaf het moment dat je de deur uitstapt.

Dankzij HOKA’s beste technologieën geniet je met de HOKA Skyflow van ongekende bounce en de meest levendige passen vanaf het allereerste moment. De combinatie van het bouncy Super Critical Foam tot aan de assymetrische tussenzool, en een ultra-ademend bovenwerk dragen daar allemaal hun steentje aan bij.

Afgetopt met reflecterende details en een keurmerk als kers op de taart. Kan het niet anders dat deze loopschoen wellness is voor je voeten, je lijf en je hoofd. Klaar voor de flow? Let’s go!