Getest: Mizuno Neo Vista

10 June 2024
Getest: Mizuno Neo Vista


Maak je klaar voor soepele en moeiteloze prestaties met de Mizuno Neo Vista loopschoen. Niet een raceschoen, maar ook niet een traditionele loopschoen. Dit nieuwe model van Mizuno valt er precies tussen in en is speciaal gemaakt om met een comfortabele snelheid te rennen. Geniet van een schoen die stabiliteit combineert met zachtheid om je veelzijdige loopkilometers altijd met het gewenste comfort te trotseren. Bij elke stap kun je rekenen op een waanzinnig zacht en responsief gevoel zonder in te leveren op stabiliteit. Met een bovenwerk dat perfect aansluit om de vorm van je voeten, wordt je de hele run getrakteerd op een luxueus gevoel. Ga met een gerust hart op pad dankzij het gebruik van milieuvriendelijke materialen en geniet van deze innovatie schoen, elke run weer.

In deze review delen we de highlights van de Mizuno Neo Vista, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale loopschoen
Heel drop: 8 mm
Gewicht: M 265 g/ V 210 g
Materiaal bovenwerk: Zacht gebreid bovenwerk
Materiaal tussenzool: MIZUNO ENERZY NXT, MIZUNO WAVE / MIZUNO WAVE PLATE, SMOOTH SPEED ASSIST
Materiaal slijtzool: G3-slijtzool

Technologieën & Specificaties

Highlights van de Mizuno Neo Vista

  • Lichter, zachter en responsiever materiaal in de tussenzool: Het nieuwe Mizuno Enerzy NXT materiaal in de tussenzool is 20 gram lichter, terwijl het een stuk meer demping en energieteruggave geeft bij elke stap die je zet. Ook een maximale stack height van 44.5 mm zorgt voor een ongekende demping en responsief gevoel.
  • Stabiel zonder in te leveren op demping: Mizuno Wave technologie met een geïntegreerde Wave Plate verbetert de stabiliteit zonder afbreuk te doen aan demping. Deze golfvormige plaat in de tussenzool is gemaakt van glasvezel met versterkt nylon en biedt een stabiel gevoel op elk moment van je run.
  • Efficiënte passen van start tot finish: Smooth Speed Assist is toegepast dat de kuitspier ontlast en zorgt voor een soepele afwikkeling van je voet. Hierdoor heb je een super efficiënte pas en en profiteer je van een boost op zowel de korte als de lange runs.
  • Zacht gebreid bovenwerk omsluit je voeten perfect: Je kunt genieten van een zacht gebreid bovenwerk dat perfect om je voet heen wikkelt en zich aanpast naar de vorm hiervan. Zo profiteer je altijd van een super comfortabele pasvorm.
  • Milieuvriendelijk materialen: Het bovenwerk en de zoolmaterialen zijn grotendeels gemaakt van milieuvriendelijke materialen, en ook wordt de uitstoot van CO2 verminderd. Alles voor een groenere toekomst!

Conclusie

De Mizuno Neo Vista is gemaakt om je de meest soepele loopervaring te bieden die jij je maar kunt voorstellen. Deze veelzijdige schoen is er voor iedereen die op zoek is naar comfort en stabiliteit tijdens elk soort run.

Dankzij Mizuno’s beste technologieën word je verwend vanaf de eerste stap. Het nieuwe Mizuno Enerzy NXT materiaal zorgt voor essentiële demping en energie, terwijl de Smooth Speed Assist technologie voor een moeiteloze pas zorgt. Ook kun je genoeg stabiliteit verwachten dankzij Mizuno Wave technologie en een Wave Plate over de hele lengte, zonder in te moeten leveren op demping en zachtheid.

Het heerlijk zachte bovenwerk omhelst je voeten met één en al comfort, terwijl milieuvriendelijke materialen zorgen voor een duurzamere toekomst. Dus stap in de Mizuno Neo Vista en ervaar de perfecte comfortabele snelheid tijdens iedere run!