Getest: Saucony Hurricane 24

1 July 2024
Getest: Saucony Hurricane 24

Lopers, opgelet! De Saucony Hurricane 24 is gearriveerd en brengt een frisse wind in de wereld van stabiliteitsschoenen. Deze nieuwe release tilt je loopervaring naar een hoger niveau met zijn verbeterde demping, ademende en comfortabele bovenwerk, en een lichter ontwerp.

Wat maakt de Hurricane 24 zo bijzonder? Denk aan het superieure dual-dempingsysteem voor een responsieve, veerkrachtige rit, gecombineerd met een nauwsluitend bovenwerk dat zich perfect aanpast aan je voet. En laten we niet vergeten de onverslaanbare stabiliteit en duurzaamheid die Saucony fans al jaren waarderen.

Ben jij klaar voor een soepele, comfortabele run, dag na dag? Lees verder over de highlights van de Saucony Hurricane 24, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & specificaties

Type schoen: Ondersteunende loopschoen voor op de weg
Heel drop: 6 mm
Gewicht:M 302g / V 279g
Materiaal bovenwerk: FORMIT-technologie bovenwerk
Materiaal tussenzool: PWRRUN PB-foam en PWRRUN EVA-foam
Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool

Technologieën & specificaties

Updates van Saucony Hurricane 24 vs Saucony Hurricane 23

  • Optimale demping en comfort: De Saucony Hurricane 24 biedt een vernieuwde tussenzool die PWRRUN PB en PWRRUN EVA demping combineert voor zachte en responsieve demping. Samen bieden deze twee schuimlagen een optimale balans tussen comfort en bescherming bij elke stap die je neemt.
  • Betrouwbare stabiliteit: Met Center Path Technology geniet je van extra stabiliteit door een breder platform, verhoogde zijwanden, een asymmetrisch profiel en een rockervorm die elke beweging begeleidt. Zo blijf je stabiel bij elke stap, ideaal voor lopers die extra ondersteuning nodig hebben.
  • Ademend bovenwerk: Het engineered mesh bovenwerk zorgt voor uitstekend ademend vermogen en een nauwsluitende pasvorm, waardoor je voeten koel en comfortabel blijven, aangepast aan de vorm van je voet.
  • Zo licht als een veertje: Lichter dan zijn voorganger, de Saucony Hurricane 24 is perfect voor wie zoekt naar een lichte maar ondersteunende schoen.

Conclusie

Duik dieper in de wereld van topprestaties en buitengewoon comfort met de Saucony Hurricane 24. Deze loopschoen is ontworpen voor de serieuze hardloper die niet alleen op zoek is naar ondersteuning, maar ook naar een ongeëvenaarde ervaring bij elke stap. Met zijn geavanceerde dual-dempingsysteem ervaar je een perfecte balans tussen zachtheid en responsiviteit, waardoor lange afstanden moeiteloos aanvoelen.

De Hurricane 24 biedt niet alleen demping, maar ook stabiliteit dankzij het Center Path Technology begeleidingsframe, wat essentieel is voor het behouden van een stabiele loopstijl, zelfs op uitdagende terreinen. Het engineered mesh bovenwerk zorgt voor optimale ventilatie en een nauwsluitende pasvorm die zich aanpast aan je voet, waardoor je koel en comfortabel blijft, ongeacht hoe intensief je run is.

Met de Saucony Hurricane 24 krijg je meer dan alleen een schoen; het is een onmisbare partner voor hardlopers die hun eigen grenzen willen verleggen. Deze schoen belichaamt de toekomst van lopen, klaar om jou te ondersteunen tijdens elk loopavontuur dat je aangaat.