Nieuw binnen: HOKA Arahi 7

17 January 2024
Nieuw binnen: HOKA Arahi 7

Ontgrendel extra kilometers met de HOKA Arahi 7. De 7e editie van HOKA’s geliefde stabiliteitsschoen is uit en laat elke kilometer naar meer smaken. De Arahi-serie is de antipronatie versie van de populaire Clifton-serie en staat al jarenlang bekend om zijn perfecte ondersteuning onderweg zonder stijf of zwaar aan te voelen. De nieuwste versie voegt daar dit keer weer een flinke portie comfort aan toe.

Met een nieuwe upper, een dikkere tong en een dubbele veterconstructie voelt elke stap steady, soepel en comfortabeler dan ooit en brengt de HOKA Arahi 7 je moeiteloos verder dan je van tevoren in gedachte had.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: antipronatieschoen
Heel drop: 5 mm
Gewicht: M 282 g/ V 228 g
Materiaal bovenwerk: Flat-knit
Materiaal tussenzool: CMEVA
Materiaal slijtzool: Durabrasion RubberTM

Update van de HOKA Arahi 7 versus HOKA Arahi 6

  • Comfy update: De HOKA Arahi 7 is uitgevoerd met een nieuw bovenwerk welke je voeten zeker zullen waarderen. Waar de Arahi 6 was uitgerust met enkel een ademend mesh heeft de Arahi 7 een vernieuwd bovenwerk vervaardigd uit vlakgebreid (flat-knit) garen. Door deze weefmethode blijft de steekgrootte over de gehele upper gelijk, wat resulteert in gelijke stabiliteit op elk punt van het bovenwerk. Ook zorgt dit weefsel voor een verhoogde wandstabiliteit, wat overpronatie voorkomt, zonder concessies te doen aan flexibiliteit. De zijkanten van de Arahi 7 bevatten ook zichtbare mesh zones, waarmee maximale ventilatie wordt gegarandeerd.
  • Extra buffer: De tong heeft een upgrade gehad en is een stuk dikker dan bij de HOKA Arahi 6. Hierdoor ervaar je minder de druk van de veters boven op je wreef, wat je direct ervaart als meer comfort.
  • Stevig vast! Schuiven en slippen is verleden tijd. De HOKA Arahi 7 heeft een dubbele veterconstructie waarmee de tong stevig op zijn plek blijft zonder te knellen of te irriteren. Ook zorgt het voor een goede afsluiting van de schoen, waardoor vuil niet zomaar binnendringt.
  • Reken weer op betrouwbare stabiliteit. Het key-item van deze loopschoen blijft. Het Active J-Frame biedt je ondersteuning zonder beperkingen. Geen zware of stijve materialen. Het lichtgewicht schuim met een stevige dichtheid voorkomt het naar binnen zakken van de voet zonder in te leveren op demping en souplesse.

Conclusie

Stap moeiteloos over van de HOKA Arahi 6 naar de HOKA Arahi 7. De nieuwe Arahi biedt je wederom de stabiliteit en souplesse van de zesde editie, maar geeft je een boost aan comfort van binnen en van buiten. De toevoeging van de extra dikke tong, dubbele veterconstructie en de flatknit upper in combinatie met de dikke laag demping maakt de HOKA Arahi 7 de ideale kandidaat om lange afstanden ongekend comfortabel te maken. Dus ben je op zoek naar een antipronatieschoen voor je duurloop en wil je graag je bereik vergroten? Overweeg dan zeker de HOKA Arahi 7.