Nieuw binnen: HOKA Mach 6

21 February 2024
Nieuw binnen: HOKA Mach 6

Ben je een echte snelheidsduivel dan is de HOKA Mach 6 dé keuze voor jou. Ultralicht en verbazingwekkend responsief, biedt deze loopschoen de snelheid waar je naar op zoek bent. Ondanks zijn lichtere ontwerp ervaar je genoeg ondersteuning om je voeten te laten zweven met het juiste vertrouwde gevoel. Het vernieuwde bovenwerk ademt uitstekend en houdt je voeten heerlijk koel tijdens intensieve kilometers. Met aangebrachte verfijningen aan de tong en kraag ervaar je een comfortabel omhulsel zoals je dat niet eerder gewend was. Maak je klaar voor de belangrijkste trainingen en races en ontdek hoe snelheid, stabiliteit én comfort samenkomen in één schoen.

In deze review delen we de nieuwste updates van de HOKA Mach 6 en voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

Type schoen: Neutrale loopschoen
Heel drop: 5 mm
Gewicht: M 231 g/ V 189 g
Materiaal bovenwerk: Creel jacquard mesh bovenwerk
Materiaal tussenzool: Superkritisch EVA-foam
Materiaal slijtzool: Durabrasion rubberen slijtzool

Highlights van de HOKA Mach 6

  • Lichter én responsiever: Dankzij een nieuwe superkritische middenzool van EVA-schuim ervaar je een waanzinnige demping en responsiviteit. Het reactieve materiaal is superlicht en biedt het comfort waar je naar op zoek bent tijdens snelle trainingen en wedstrijden.
  • Extra ondersteuning: Je kunt rekenen op een verbeterde ondersteuning door een interne kruisband bij de middenvoet voor een stabiel en zelfverzekerd gevoel. Ook is de hielkap verstevigd en biedt de EVA-inlegzool een fijne ondersteuning waar dat nodig is.
  • Vernieuwd ademend bovenwerk: Het nieuwe Creel jacquard bovenwerk heeft een goed ademend vermogen zodat je voeten heerlijk kunnen ventileren onderweg. In combinatie met een gestroomlijnde tong en kraag ervaar je een super comfortabele pasvorm.
  • Duurzame buitenzool: De rubberen Durabrasion slijtzool biedt een uitstekende grip op verschillende ondergronden. Bij de hiel en voorvoet zijn slijtvaste rubberen delen strategisch geplaatst voor een verbeterde duurzaamheid. Zo gaat je schoen een stuk langer mee.

Conclusie

De HOKA Mach 6 is de ultieme keuze voor lopers die opzoek zijn naar snelheid. Met zijn ultralichte en verbazingwekkend responsieve ontwerp geeft deze loopschoen je een extra snelheidsboost in je trainingen en wedstrijden.

Het vernieuwde ademende bovenwerk, met Creel jacquard materiaal en een aangepaste tong en kraag, houdt je voeten koel en comfortabel. De nieuwe superkritische EVA-middenzool zorgt voor ongeëvenaarde demping en responsiviteit, terwijl interne kruisbanden en een verstevigde hielkap extra ondersteuning bieden. De duurzame Durabrasion slijtzool met strategisch geplaatste rubberen delen zorgt voor uitstekende grip en langdurige prestaties.

Dus bereid je voor op een explosie van snelheid en een goede dosis comfort met de HOKA Mach 6. Zo vlieg je met gemak door die laatste kilometers heen!