Nieuw binnen: De Mizuno Wave Rider 27

21 June 2023
Nieuw binnen: De Mizuno Wave Rider 27

Nieuw: de Mizuno Wave Rider 27

Ren op een golf van energie met Mizuno’s nieuwste aanwinst de Wave Rider 27. Deze nieuwe en lichtere Wave Rider geeft jouw alledaagse rondes een flinke boost aan energie, zodat je gemakkelijker loopt dan ooit tevoren. Trek de Wave Rider 27 aan en jouw harde werken wordt vanaf stap één beloond met de ultieme combinatie van demping, comfort, veerkracht en stabiliteit. Kilometers loopplezier waren nog nooit zo vanzelfsprekend. Hoe dat zit dat lees je hier!

Meer Energie dankzij het nieuwe Enerzy Foam

Houd meer energie over tijdens en na je run dankzij het vernieuwde en verbeterde Enerzy Foam. De gehele tussenzool is uitgerust met dit geweldig dempende foam en vangt de impact van het harde asfalt beter voor je op, zodat je gewrichten gespaard worden. Na een heerlijk zachte landing veert dit krachtige foam je weer moeiteloos vooruit en ben je alweer bijna klaar voor je het in de gaten hebt.

Moeiteloze overgangen met de Wave Plate

Focus je volledig op je run dankzij de vernieuwde Wave Plate. De Wave Plate zorgt voor betrouwbare ondersteuning onderweg en duwt je steeds lichtjes vooruit in een soepele gewichtsoverdracht van hak naar teen. Zo voelt je run niet alleen steady en soepel aan, je belandt ook nog eens in een heerlijk ritmisch loopritme wat je met gemak uren volhoudt.

Een stukje duurzamer

Met oog op de toekomst is de Wave Rider 27 weer een stuk duurzamer dan de Wave Rider 26. Het bovenwerk bestaat uit minstens 90% gerecycled materiaal en ook is de inlegzool gemaakt van duurzaam materiaal. Met de plantaardige Wave-Plate draagt Mizuno haar steentje bij, deze is gemaakt met Pebax Rnew®.

Dit is waarom de Mizuno Wave Rider 27 jouw match is

Je bent op zoek naar een energieke neutrale allrounder voor je alledaagse rondes op de weg. Je wilt graag je volledige focus bij je run houden en wegdromen in een eindeloos loopritme. Je hebt een gemiddelde bouw én wilt een schoen waarmee je jouw ecologische voetafdruk verkleint. Heb je op alles ja beantwoordt dan is de Mizuno wave Rider 27 jouw ultieme match voor al je looprondes op de weg.

De Mizuno WaveRider 27 op een Rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond: Road
Gewicht: Dames 240 gram / Heren 280 gram
Materiaal bovenwerk: Textiel bovenwerk van minstens 90% gerecycled materiaal
Materiaal tussenzool: Enerzy Foam
Heel drop: 12mm