Nieuw binnen: Mizuno Wave Sky 7

16 August 2023
Nieuw binnen: Mizuno Wave Sky 7

In de wolken met de nieuwste Mizuno Wave Sky 7 loopschoen!

Laat je voeten zweven over de straten met de nieuwste Mizuno Wave Sky 7. Deze loopschoen is klaar om je voeten te betoveren zodat je loopervaringen sky high zullen zijn. Klaar om meegevoerd te worden door de nieuwste features en technologieën van deze betrouwbare schoen? Lees alle ins en outs en wees een stapje dichter bij ultiem comfort.

Lopen met hemelse zachtheid

Maak je klaar voor ultieme zachtheid tijdens het lopen met Mizuno Enerzy Core. Deze revolutionaire technologie zet de standaard voor demping en responsiviteit op ongekende hoogten. Bij elke stap vangt het Enerzy Foam de impact op en transformeert het in grenzeloze energie, waardoor je als een veertje vooruit vliegt. Of je nu lange afstanden bedwingt of een topsnelheid bereikt, dit schuim verrast met een heerlijk zachte landing zonder in te boeten aan een dynamische afzet.

Een golf van stabiliteit

Niet alleen geeft deze schoen een uitzonderlijke demping, je kunt ook van start tot finish rekenen op een superieure stabiliteit. Mizuno Wave Technologie is toegepast in de tussenzool die je voeten omarmt met ongeëvenaarde ondersteuning en veerkracht, waardoor je vol vertrouwen elke run kunt veroveren. De unieke, golfachtige structuur verdeelt schokken gelijkmatig over de schoen, waardoor je als een rots in je schoenen staat en een moeiteloze overgang van hiel naar teen ervaart.

Verfrissend comfort

Dat comfort voorop staat bij deze allround schoen is geen verrassing meer. Zo ook in het Smooth Stretch Woven bovenwerk, waarbij je de perfecte combinatie ontdekt van flexibiliteit en ondersteuning om het loopcomfort te vergroten. Het zachte materiaal past zich moeiteloos aan je voet aan als een op maat gemaakt kunstwerk, zonder dat het beknellend aanvoelt. Daarbij zorgt het lichtere en ademende ontwerp voor een verfrissend briesje tijdens je intensieve runs. Wees klaar om te stralen en omarm het grenzeloze comfort van de Wave Sky 7!

Bekijk hier de hele collectie van Mizuno Wave Sky loopschoenen.

De Mizuno Wave Sky 7 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond:
Road
Gewicht:
Dames ca. 260g / Heren ca. 300g
Materiaal bovenwerk:
Smooth Stretch Woven bovenwerk
Materiaal tussenzool:
Mizuno Enerzy Core, Mizuno Wave technologie