Release Alert: Nieuw binnen in Augustus

18 August 2023
Release Alert: Nieuw binnen in Augustus

Release alert

 

Geef je loopavontuur een boost met de nieuwste loopschoenen van het seizoen. Met geavanceerde technologieën en oogverblindende ontwerpen bieden deze uitblinkers van de topmerken Puma, HOKA, Mizuno, Nike en ASICS een perfecte samensmelting van stijl, prestaties en comfort.

Puma magnifiy

PUMA MAGNIFY NITRO 2

Betreed de arena van ongeëvenaard comfort en geef je lange runs een upgrade met de Puma Magnify Nitro 2. Deze innovatieve schoen verwent je voeten met een perfecte balans tussen demping en veerkracht, geleverd door het vooruitstrevende NITRO-schuim. Elke stap voelt moeiteloos aan terwijl het schuim zachtjes de impact absorbeert en tegelijkertijd energie teruggeeft. Zo belooft het een run van comfortabel genot te worden met elke stap die je zet.Bovenkant formulier

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 283 gram / W 275 gram | Heel drop: 10 mm

hoka gaviota

HOKA GAVIOTA 5

Verken de wereld van loopverfijning met de Hoka Gaviota 5. Als een betrouwbare metgezel biedt deze schoen niet alleen dé bekende HOKA-demping, maar tilt ook ondersteuning naar een hoger niveau dankzij het innovatieve H-frame ontwerp. Je voet wordt omhuld door een cocon van perfect gebalanceerde steun en zachtheid, waardoor elke stap aanvoelt als een zacht kussentje. De Gaviota 5 staat altijd klaar om je te vergezellen met weergaloos comfort en een ongekende stabiliteit.

Geschikt voor:  Op de weg | Afwikkeling: Antipronatie
Gewicht:
M 310 gram / W 259 gram | Heel drop: 6 mm

mizuno wave sky

MIZUNO WAVE SKY 7

De Mizuno Wave Sky 7 laat je loopervaringen ook écht sky high zijn. Deze schoen omarmt je voeten met een uiterst betrouwbare stabiliteit, terwijl de weergaloze demping je ultieme zachtheid biedt. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het uitgebalanceerde partnerschap tussen het krachtige Mizuno Enerzy Core en de ondersteunende Mizuno Wave technologie. Bij elke stap wordt je verwent met een dynamische afzet waardoor je als een veertje vooruit vliegt. Opgefrist met een flexibel, ondersteunend én ademend bovenwerk ervaar je een op maat gemaakt kunstwerk voor je voeten.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 300 gram / W 260 gram | Heel drop: 8 mm

nike infinity

NIKE INFINITY 4

Maak kennis met de Nike Infinity 4 loopschoen, de ultieme metgezel voor elke run. Deze allround schoen biedt je op elk moment een soepele en responsieve loopervaring, aangedreven door het responsieve React Foam en versterkt door het lichtgewicht Flyknit bovenwerk. Of je nu een 5 kilometer op het programma hebt staan of een lange duurloop, bij elke stap ervaar je een licht en moeiteloos gevoel. De Infinity 4 biedt de ultieme mogelijkheid om efficiënt te kunnen lopen en nodigt je uit om je grenzen te verleggen.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 353 gram / W 281 gram | Heel drop: 9 mm

asics fujispeed 2

ASICS FUJI SPEED 2

De ASICS Fuji Speed 2 laat je elke trail veroveren als een bliksemschicht. Deze snelle en lichtgewicht trailschoen is doordrenkt met innovaties, inclusief een full-length carbonplaat voor explosieve snelheid en kracht. In combinatie met GUIDESOLE™-technologie kun je blindelings vertrouwen op een stabiel gevoel voor je voeten. De ASICSGRIP™ rubberen buitenzool laat je stevig staan op elk terrein, terwijl de schoen je voeten omhelst met comfort en precisie. Waag je aan de wildste trails met de Fuji Speed 2 en ontdek de ware betekenis van trailrunning op topsnelheid.

Geschikt voor: off-road | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht:
M 243 gram / W 210 gram | Heel drop: 5 mm