Release Alert: Nieuw binnen in Juli

25 July 2023
Release Alert: Nieuw binnen in Juli

Release alert

 

Blijf fit deze zomer en houd je conditie op peil voor het wedstrijdseizoen na de vakantie. Ook in de maand juli hebben ASICS, Puma, New Balance, Brooks en Nike weer nieuwe modellen op de markt gebracht of ontwikkelden topmodellen in een nieuwe kleur. Wij lichten de vijf meest spraakmakende modellen voor je uit.

asics gel kayano 30

ASICS GEL-Kayano 30

ASICS viert de 30e verjaardag van de GEL-Kayano met een gloednieuwe editie van deze geliefde loopschoen. Deze betrouwbare antipronatieschoen belooft lopers van over de hele wereld eersteklas comfort en stabiliteit, allemaal verpakt in één schoen dankzij drie decennia aan ervaring. Of je nu een 5 km aflegt of een volledige marathon rent, de GEL-Kayano 30 staat voor je klaar.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Antipronatie
Gewicht: M 303 gram / W 263 gram | Heel drop: 10 mm


brooks cascadia 17

Brooks Cascadia 17


Bereik een nieuw level van ultiem comfort en betrouwbare grip met de Brooks Cascadia 17. Deze all-time favourite is een eersteklas trailschoen en biedt je alles wat je nodig hebt tijdens jouw trip in de bergen. Deze trailschoen biedt je de winnaarsformule van perfecte stabiliteit + zachte demping + optimale bescherming, zodat jij opgewassen bent tegen elk off-road parcour en zorgeloos om je heen kunt kijken.

Geschikt voor: off-road | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 331 gram / W 227 gram | Heel drop: 8 mm


New Balance Propel v4

New Balance FuellCell Propel V4

Het heerlijke comfort van de nieuwste New Balance FuellCell Propel V4 gaan zowel beginnende als ervaren lopers waarderen. Deze loopschoen is ontworpen voor maximaal comfort en de allerbeste grip, zodat jij op topsnelheid moeiteloos in beweging blijft. Uitgerust met een dikke FuellCell-tussenzool in combinatie met een TPU-plaat vangt deze schoen elke schok van het harde asfalt voor je op en profiteer je bij elke pas van een extra duwtje in de rug.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 303 gram / W 229 gram| Heel drop: 10 mm


Kleur updates

Deze modellen zijn al een seizoen te vinden op straat, maar nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur. In welke kleur zien we jou verschijnen?


Nike air zoom Maxfly

Nike Air Zoom Maxfly


Laat het snelle sprintwerk op de baan maar over aan de Nike Air Zoom Maxfly in een spetterend nieuwe kleur. Met deze lichte sprintspikes ren je niet, maar vlieg je letterlijk van meter naar meter. Uitgerust met een carbonplaat over de gehele lengte van de schoen, beschik jij over een extreem voortstuwend vermogen tijdens de afzet terwijl het lichte foam zorgt voor prettige demping zonder extra gewicht. Stap in de perfecte pasvorm van de Nike Air Zoom Maxfly en maak je klaar om je topsnelheden te behalen.

Geschikt voor: Atletiekbaan | Gewicht: 162 gram


Puma Deviate Nitro Elite 2

Puma Deviate Nitro Elite 2


Met deze snelle loopschoen is records verbreken een stuk gemakkelijker. De Puma Nitro Elite 2 wedstrijdschoen is terug in een frisse nieuwe kleur, zodat niet alleen je records eruit springen maar ook je looks. De tussenzool van deze schoen bevat hoogwaardig Nitro Elite-schuim, wat zorgt voor een uitstekende responsiviteit terwijl de tussenzool wordt gestabiliseerd door een koolstofvezelplaat, waardoor je tegelijkertijd de maximale energie terugkrijgt. Deze unieke combinatie van materialen zorgt voor een krachtige voortstuwing, wat essentieel is om snelle tijden te kunnen lopen!

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal 
Heel drop: 8 mm


Toch op zoek naar een andere schoen? Bekijk hier onze categorie met loopschoenen, daar zit ongetwijfeld wat tussen.