Nieuw binnen: On Cloudboom Echo 3

5 July 2023
Nieuw binnen: On Cloudboom Echo 3

Maak kennis met de allersnelste en allernieuwste wedstrijdschoen van On: De On Cloudboom Echo 3. Deze legendarische loopschoen is gemaakt voor je snelste races op de baan en op de weg en brengt jou regelrecht naar het podium. Uitgerust met de kenmerkende CloudTec®-technologie, revolutionair Pebax-superfoam en een stijve carbonplaat ben jij born ready voor elke snelle race of marathon op hoog tempo. Waarom deze schoen beter is dan zijn voorganger? Dat lees je hier.

Dé perfecte wedstrijdschoen

Goedgekeurd door atleten van wereldklasse, heeft deze derde editie van de On Cloudboom Echo alles wat het hart van een wedstrijdloper maar begeert. Allereerst beschikt deze superschoen over het nieuwe Helion Hyperfoam in de tussenzool voor superieure demping en energieteruggave. Ten tweede: On’s superkracht oftewel de CloudTec®-technologie bij de voor- en middenvoet zorgt voor de allerbeste schokdemping en beperkt energieverlies op het moment suprême. Daarnaast is er het geheime wapen: De lepelvormige carbonplaat die geperst zit tussen de twee lagen superfoam en last but not least de schoen beschikt over een unieke geometrisch geoptimaliseerde rockervorm voor meer snelheid, energieteruggave en comfort.

Superieure grip

Jij wil je hoofd bij de strijd houden en kunt je dan ook geen enkel slippertje veroorloven wanneer je een snelle tijd wilt wegzetten. De buitenzool van de On Cloudboom Echo 3 is bekleed met enkele dunne rubberen pads bij de hiel voor betrouwbare grip en uiterste controle op het asfalt, terwijl een groter rubberen vlak bij de voor- en middenvoet zorgt voor de beste tractie gedurende de afzet.

Maximaal racecomfort

Een hoge mate van inspanning vraagt om een hoge mate van comfort. Stap in de Cloudboom Echo 3 en ervaar hoe een wedstrijdschoen zou moeten voelen. Het bovenwerk van deze schoen is gemaakt van microvezelmateriaal en bestaat uit één geheel zonder overbodige overlays. Reken dus maar op optimale ventilatie en maximaal comfort in het heetst van de strijd. Vanaf het moment van instappen tot aan het behalen van de finishlijn zit je voet stevig maar prettig vast in een vernieuwde hielconstructie, terwijl de gewatteerde tong je wreef knuffelt met kussenachtig comfort.

Klaar om jezelf en de rest van het strijdveld te verbluffen? Start en eindig dan je volgende wedstrijd met de Cloudboom Echo 3.

De On Cloudboom Echo 3 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal 
Type schoen: wedstrijdschoen voor op de weg
Gewicht: Dames ca. 190 / Heren ca. 217g
Materiaal bovenwerk: Microvezel
Materiaal tussenzool: CloudTec® / Pebax-Superfoam
Carbonplaat: Ja
Heel drop: 10 mm