Nieuw binnen: PUMA Deviate Nitro 3

27 June 2024
Nieuw binnen: PUMA Deviate Nitro 3

Maak kennis met de Puma Deviate Nitro 3, de loopschoen die veelzijdigheid en topprestaties samenbrengt. Dankzij een dubbele NITRO-schuimlaag krijg je de maximale energie terug bij elke stap die je zet, terwijl de responsieve carbonplaat je net een extra zetje geeft. Zo geniet je van een waanzinnige demping zonder in te leveren op snelheid. Het stabiele ontwerp biedt ook een geweldige ondersteuning om altijd vol vertrouwen je veelzijdige loopkilometers af te leggen. Het maakt dus niet uit of je een 5 km wilt rennen of een marathon, met deze snelle trainings- én raceschoen is geen elke afstand een probleem om grenzen te verleggen!

In deze review delen we de nieuwe updates van de PUMA Deviate Nitro 3 en ook voor wie en welke trainingen deze loopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & specificaties

Type schoen: Neutrale loopschoen
Heel drop: 10 mm
Gewicht: M 250g/ V 250g
Materiaal bovenwerk: Ademend gebreid bovenwerk, PWRTAPE
Materiaal tussenzool: Nitro Elite-schuim (PEBA-materiaal), Nitro-schuim (TPEE-materiaal), PWRPLATE (carbonplaat)
Materiaal slijtzool: PUMAGRIP rubberen slijtzool

Technologieën & specificaties

Highlights van de PUMA Deviate Nitro 3

  • Meer schuim voor maximale energie: De tussenzool is voorzien van een dubbele dichtheid aan NITRO-schuim voor een maximale energieteruggave en heerlijke demping. Door het toevoegen van meer foam is de heeldrop ook met 2 mm verhoogd. Zo profiteer je met name tijdens de lange runs van meer comfort en een wolkachtige bounce.
  • Carbonplaat: Tussen deze twee schuimlagen ligt de PWRPLATE, een stijve carbonplaat die zorgt voor stabiliteit en ook meer stuwkracht toevoegt aan je passen. Zo kun je makkelijk snelheid maken en deze moeiteloos vasthouden gedurende je run.
  • Stevig en ademend bovenwerk in één: Het ademende gebreide bovenwerk laat je voeten goed ventileren tijdens je veelzijdige runs. Daarbij is PWRTAPE toegevoegd op het bovenwerk, dit zijn gerichte verstevigingen om je voet stevig en stabiel te houden.
  • Betrouwbare grip: De vertrouwde PUMAGRIP buitenzool biedt een uitstekende grip, ook op natte ondergronden. Er zijn uitsparingen in het midden van de onderkant van de schoen aangebracht om gewicht te besparen.
  • Zacht comfort tijdens elke run: De hielkap is flexibel en stevig tegelijk, en bij de tong en kraag is veel padding toegevoegd voor zacht comfort. Dus of je nu een korte run op de planning hebt staan of een lange duurloop, deze snelle schoen biedt altijd het gewenste comfortabele loopgevoel.

Conclusie

De PUMA Deviate Nitro 3 is er voor al je snelle runs op de training en op de wedstrijd! Deze veelzijdige loopschoen combineert ultieme demping met maximale energie dankzij de dubbele schuimlaag in de tussenzool, terwijl de stijve carbonplaat zorgt voor extra stabiliteit en snelheid.

Het design staat garant voor uitzonderlijk comfort en uitstekende ondersteuning. Het ademende bovenwerk, voorzien van strategische verstevigingen, houdt je voeten fris en stevig tijdens elke run. Bovendien geeft de rubberen buitenzool je betrouwbare grip, zelfs op natte oppervlakken.

Ervaar hoe deze schoen een uitblinker is op het gebied van demping en responsiviteit, en profiteer van een krachtige en comfortabele run op elke snelheid, voor elke loper!