Release Alert: Nieuw binnen in Juni

22 June 2023
Release Alert: Nieuw binnen in Juni

Release alert

 

Blijf aan je hardloopdoelen werken deze zomer met een nieuw paar loopschoenen. Vele merken hebben deze maand weer nieuwe modellen gelanceerd of brachten populaire loopschoenen in een nieuwe kleur uit. Wij hebben de meest spraakmakende modellen voor je op een rij gezet.

adidas boston 12

adidas Boston 12


Op zoek naar een nieuwe wedstrijdpartner voor de middellange tot lange afstand dan is hier de allernieuwste adidas Boston 12. De adidas Boston heeft al meerdere podiumplekken op zijn naam staan en is de ideale raceschoen voor een snelle marathon. Deze ultralichte Boston is uitgerust met ENERGYRODS die je moeiteloos vooruit pushen, zodat jij jouw limiet kunt testen. Dit samen met een mix van Lightstrike 2.0 en Lightstrike Pro-demping zijn je snelste kilometers binnen handbereik.

Geschikt voor: Racen op de weg | Afwikkeling: Neutraal 
Gewicht: M 267 gram / W 227gram | Heel drop: 7 mm


brooks adrenaline gts 23

Brooks adrenaline GTS 23


Stabiliteit, veelzijdigheid en ongekend comfort komen samen in de gloednieuwe Brooks Adrenaline GTS 23. Maak kennis met deze veelzijdige schoen, die je ondersteunt bij elke stap die je zet. Ontdek hoe de perfecte combinatie van ondersteuning en vernieuwde demping resulteert in een ongeëvenaarde loopervaring. Op maat gemaakt voor jouw behoeften, biedt de Brooks Adrenaline GTS 23 lichte ondersteuning die ideaal is voor overpronerende lopers.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Antipronatie
Gewicht: M 286 gram / W 258 gram | Heel drop: 12 mm


asics magic speed 3

ASICS Magic speed 3

Ontgrendel je snelheidspotentie en ga voor magisch snelle kilometers met de ASICS Magic Speed 3. Deze derde editie is een ware aanvulling op het race-assortiment van ASICS en is gemaakt om jouw racedoelen te behalen. Hoe brengt deze schoen jou sneller over de finish? De ultrazachte FF BLAST-PLUS-demping laat je genieten van eindeloos comfort zonder in te leveren op snelheid en biedt je de benodigde stabiliteit bij elke pas. Daarnaast beschikt deze Magic Speed uiteraard over een carbonplaat, het geheime wapen voor een soepelere en snellere afzet.

Geschikt voor: Racen op de weg | Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 220 gram / W 186gram | Heel drop: 7 mm


Kleur updates

Deze modellen zijn al een seizoen te vinden op straat, maar nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur. In welke kleur zien we jou verschijnen?


PUma foreverrun

Puma Foreverrun


Een nieuwe tijdperk voor stabiliteitsschoenen is aangebroken met de PUMA ForeverRUN NITRO. Uitgerust met het meest gedempte NITRO foam en het RUNGUIDE systeem loop jij tot in de eeuwigheid moeiteloos in de perfecte beweging. Het resultaat? Minder blessures en veel meer loopplezier. Zoek je een nieuwe stabiliteitsschoen die je eindeloos de perfecte loopbeweging laat lopen dan is de PUMA ForeverRUN het antwoord.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Support
Heel drop: 10 mm


Nike Invincible 3

Nike Invincible 3


Maak je klaar voor het allerhoogste niveau van comfort met de Nike Invincible 3. Deze schoen geeft je het gevoel alsof je op wolken loopt en pas na pas vooruit wordt gevuurd. Klaar om te vliegen? De Invincible 3 met ZoomX foam voelt zacht, loopt zacht en is veel stabieler dan zijn voorganger. Tijdens je run vangt de demping maximaal trillingen voor je op, waardoor je sneller herstelt en in no-time weer klaar bent voor je volgende run.

Geschikt voor: Op de weg | Afwikkeling: Neutraal 
Gewicht: M 310 gram / W 264 gram | Heel drop: 9 mm


Toch op zoek naar een andere schoen? Bekijk hier onze categorie met loopschoenen, daar zit ongetwijfeld wat tussen.