• 0

Ledlenser Accessoires

Ruim assortiment loop accessoires bij

Wil je een optimale loopprestatie leveren dan is het gebruiken van loopaccessoires een must. RunningDirect heeft een ruim assortiment loopaccessoires van diverse topmerken. Wil je veilig en gecontroleerd lopen dan ben je bij RunningDirect aan het juiste adres met het ruime aanbod aan loopverlichting en veiligheid accessoires zoals speciale loopvesten en reflectiearmbanden.

Rugtassen en hartslagmeters

RunningDirect heeft speciale rugtassen voor iedere loper. Door het lichte materiaal waarvan de rugtassen gemaakt zijn of een ingebouwd drinksysteem zijn ze makkelijk te dragen tijdens het hardlopen.
We hebben een divers assortiment hartslagmeters voor zowel de beginnende als ervaren loper. Door gebruik te maken van een hartslagmeter kun je precies zien wat je trainingsintensiteit is, de training kan hierop worden aangepast.

Seizoensaccessoires

Voor ieder loopseizoen hebben we diverse accessoires, onder andere speciale zomeraccessoires zoals hardloopcaps, drinkriemen en zweetbanden. Voor de lagere temperaturen hebben we diverse winteraccessoires zoals handschoenen, arm-, knie- en beenwarmers of hardloopmutsen.