• 0

Drankgordels & flessen

Ruime collectie drinkriemen bij RunningDirect

Bij RunningDirect ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod drinkriemen en bidons van de bekende merken zoals ASICS en Nike. Door gebruik te maken van een hardloopgordel voor op je heupen kun je gemakkelijk en comfortabel 1 tot 8 flesjes vocht meenemen tijdens je hardlooptocht. Per merk en model is de hoeveelheid vocht dat je kunt meenemen verschillend per drinkriem. We hebben ook diverse losse bidons en drinkflesjes in ons assortiment.Waarom is voldoende drinken tijdens het hardlopen erg belangrijk?

Hardlopen is een erg inspannende sport. Door die hoge intensiteit verliest je lichaam veel vocht tijdens het hardlopen. Dit vochtverlies leidt snel tot prestatievermindering, voor hardloper is het dus erg belangrijk om voldoende te drinken. Uiteraard is de hoeveelheid vochtverlies afhankelijk van de duur en intensiteit van de inspanning en temperatuur.
Dus door gebruik te maken van een drinkriem of bidon tijdens het hardlopen kun je een optimale hardloopprestatie leveren omdat je voldoende vocht in kunt nemen.Service RunningDirect

We hanteren een gratis retourservice, hierdoor kun je risicoloos bij ons je drinkriem of bidon bestellen. Kun je toch die ene bidon of drinkriem niet vinden op onze shop of heb je vragen over een bepaald product, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.