Sportvoeding Maurten

17

Maurten flesactie

Type Sportvoeding

Maurten - natuurlijke sportvoeding voor lopers

Puur natuur en alleen binnenkrijgen wat je echt nodig hebt om maximaal te presteren; dat is waar Maurten sportvoeding voor lopers voor staat. Maurtens sportvoeding gemaakt met hydrogel bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, een hoge concentratie koolhydraten en vermindert de kans op maag- en darmproblemen. De reeks aan Maurten gels, drinkmixes en solids (sportrepen) zijn uitgebreid getest door ’s wereld beste atleten en koop je bij RunningDirect.

Maurtens Drink Mix de sportdrank voor, tijdens en na je run

De Maurten Drink Mix verkrijgbaar in 320 en 160 variant meng je met water tot een sportdrank. Deze sportdrank bereikt dankzij de hydrogel razendsnel de darmen, waardoor je lichaam water, zout en koolhydraten sneller opneemt. De Drink Mix bevat 80 gram aan koolhydraten en geeft je tot wel 2 keer meer energie tijdens het lopen dan reguliere sportdranken.

Gemakkelijk meeneembare gels

Ook hebben we de Maurtens GEL 100 in ons aanbod. Gebouwd met de hydrogeltechnologie en zes natuurlijke ingrediënten, zorgt deze GEL 100 voor een snelle energievrijgave. De GEL 100 is met en zonder cafeïne verkrijgbaar. Er is geen water nodig voor gebruik je kunt de GEL 100 direct innemen voor een energieboost of spoedig herstel.

Solid de betere energiereep

Maurtens Solid is de perfecte aanvulling op de Hydrogels. Deze puur natuur sportreep op basis van rijst en haver is gericht om je prestaties te verbeteren. De Solid is de ideale snack tijdens een intensieve duurloop om koolhydraten te vervangen, nuttig je als herstelsnack of eet je als maaltijd voor de wedstrijd. Maurten Solid koop je per stuk of als grootverpakking op RunningDirect.

100% natuurlijke ingrediënten

Maurtens sportvoeding bevat geen overbodige toevoegingen. De hydrogel bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten namelijk aliginaat een stof afkomstig van bruine algen en pectine wat uit appels komt. Twee voedingsvezels die men al jaren gebruikt in de voedingsindustrie. De combinatie van beide vezels vormen zich tot een energierijke hydrogel zonder hoge suikerconcentraties.