ASICS Loopkleding

262
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

ASICS Loopkleding bij Runningdirect

Op RunningDirect vind je een compleet aanbod van ASICS loopkleding. ASICS is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van loopkleding. ASICS heeft stijlvolle loopshirts, loopshorts, looplongsleeves, loopjacks, loopbroeken en tights in verschillende kleuren en maten. De ASICS loopkleding heeft een geoptimaliseerde pasvorm zodat je vrij en ongehinderd kunt hardlopen en is gemaakt van lichtgewicht, zelf ademend en vochtregulerend materiaal voor optimale prestaties. Stel je complete outfit samen en bereid jezelf voor op elk seizoen. Naast de shirts en shorts biedt ASICS voor de frissere periodes ook waterafstotende en winddichte lichtgewicht loopjacks.

ASICS Loopkleding Heren

RunningDirect heeft een uitgebreid assortiment ASICS loopkleding voor heren. De comfortabele loopkleding komt in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Zie je jouw gewenste maat of kleur niet terug op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice.

ASICS Loopkleding Dames

Voor de dames hebben wij naast ASICS loopshirts, shorts, longsleeves, jacks en broeken, ook ASICS loopsokken in het assortiment. De loopsokken zijn naadloos, regelen je vochttransport en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.