Fusion loopkleding voor dames en heren

129
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Koop je FUSION loopkleding bij RunningDirect

Op RunningDirect vind je comfortabele loopkleding van FUSION voor dames en heren. Het tijdloze High Performance merk legt de focus op het ontwikkelen van houdbare producten en werkt met een basiscollectie voor het gehele jaar. Hierdoor kun je de producten goed met elkaar combineren. Op de website vind je functionele loopsinglets, shirts, longsleeves, loopjassen, loopvesten, loopshorts en tights.

Heeft FUSION loopkleding een comfortabele fit tijdens het hardlopen?

Geniet van maximaal comfort met FUSION loopkleding zodat jij in alle omstandigheden kunt lopen en maximaal kunt presteren. De kleding heeft een ideale fit door de geoptimaliseerde pasvorm en geeft je een vrij gevoel tijdens je korte en lange runs. Met de producten van FUSION kun je rekenen op kleding die ademend, licht en genoeg bewegingsvrijheid biedt door de elastische stof die hier speciaal voor is uitgekozen. Zo ervaar jij kleding die kilometer na kilometer prettig op het lichaam aanvoelt.

Kent de loopkleding van FUSION een goede zweetafvoer?

De zogeheten ‘bikinistof’ van de FUSION looptights is zorgvuldig gekozen vanwege het vermogen om zweet effectief af te voeren. Deze stof biedt bescherming aan de buitenkant door het fijn gebreide materiaal voor een snelle verdamping van vocht, terwijl de binnenkant een grove structuur kent voor het opnemen van zweet. Het unieke transporterende vermogen van dit vochtregulerende materiaal stelt jou in staat om in alle weersomstandigheden een rondje te kunnen gaan lopen.

Gaat loopkleding van FUSION lang mee?

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee begrippen die centraal staan binnen FUSION. De materialen zijn met zorg uitgekozen waardoor een hoogwaardige kwaliteit wordt gewaarborgd en de kleding zo lang mogelijk mee kunt gaan. De producten zijn ontworpen met de nieuwste compromisloze materialen en innovatieve technologieën waardoor FUSION haar CO2 voetafdruk zo laag mogelijk kan houden. Deze duurzaamheid helpt jou het uiterste uit jezelf te halen.