Loopbroeken

258
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

loopbroeken

Je kiest bij RunningDirect uit een ruim assortiment strakke en losse loopbroeken. Ga bijvoorbeeld voor een van de looptights van merken als adidas, ASICS, Nike, New Balance of ODLO.

Een goede loopbroek kopen

Een goede loopbroek is niet alleen lekker om in te lopen, maar kan ook perfect dienen om je spieren voor of na de training of wedstrijd warm te houden of op te warmen. Zorg voor optimale warmte en combineer een van onze broeken met loopjacks en looplongsleeves.

loopbroeken met een lange pijp

Een van de meeste geliefde pasvormen is een looptight met een lange pijp. De tights sluiten door het elastische materiaal strak aan, bedekken je enkels voor voldoende warmte en zijn in de meeste gevallen voorzien van handige ritsen aan de onderkant. Neem je graag je sleutels of telefoon mee tijdens je run, kies dan voor een looptight met een handig vakje met ritssluiting aan de achterkant.

loopbroeken met een ¾ pijp

loopbroeken met een ¾ pijp, ook wel een loop capri genoemd, lenen zich goed voor een run in de lente of herfst. Zijn de weersvoorspellingen erg aangenaam en weet je dat je het na de 5K of verder warm gaat krijgen met een lange broek, dan leent de looptight met een ¾ pijp zich erg goed voor je run.

Loop aangenaam tijdens de warmste dagen van het jaar met een korte tight

Een korte tight valt op je bovenbeen of net boven je knie en is hierdoor geschikt voor de warmste dagen van het jaar en voor het lopen van wedstrijden. Wie dacht dat deze korte broeken alleen voor dames geschikt zijn, heeft het mis. Je kiest bij ons ook uit verschillende korte tights voor heren.

Ga voor een loopbroek voor heren, dames of kids

Je kiest op deze pagina uit verschillende loopbroeken voor heren, loopbroeken voor dames en loopbroeken voor kids. Bij ieder model weet je zeker dat je loopt met minimale afleiding en de reflecterende details laten je beter opvallen in de scherming of in het donker.

Gemaakt van de beste materialen

loopbroeken moeten strak om je benen zitten en zweet op een natuurlijke manier afvoeren. De strakke loopbroeken zijn over het algemeen gemaakt van ademende polyestervezels dat de spieren warm en flexibel houdt. Door de lichte compressie voorkom je spierscheuringen en worden afvalstoffen die in de benen zitten sneller en natuurlijker afgevoerd.