Looplongsleeves

27
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

looplongsleeves

Dalen de temperaturen en heb je hierdoor behoefte aan warmere loopkleding tijdens je run, dan bieden looplongsleeves de perfecte uitkomst. Zoek je naar een lichtgewicht longsleeve voor in de zomer of een comfortabele en warme longsleeve voor in de winter? Je bent bij RunningDirect verzekerd van een brede collectie voor ieder seizoen van het jaar.

Kies uit looplongsleeves van verschillende merken

Je kiest bij ons uit looplongsleeves in verschillende kleuren en maten van de bekende loopmerken zoals Craft, ASICS, Nike en New Balance. Ga je voor een running longsleeve met een hoge col, een klassieke ronde hals of een kraag met ritssluiting voor extra ventilatie tijdens je run? Het behoort allemaal tot ons veelzijdige assortiment.

Een brede collectie voor dames, heren en kids

De looplongsleeves voor dames, heren en kids zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren en opvallende designs. Zo is er ook voor jouw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze. De loopshirts met lange mouw regelen je vochttransport, houden je droog en koel en zijn in de meeste gevallen voorzien van reflecterende elementen. Zo weet je zeker dat je, samen met je loopverlichting, veilig aan een run in de schemering of het donker start.

Maak je loopoutfit compleet bij RunningDirect

Merk je dat je looptight na vele wasbeurten aan vervanging toe is, zoek je naar een nieuw paar loopschoenen omdat de demping van je huidig running schoenen versleten is of ben je op zoek naar accessoires? In alle gevallen zit je bij ons helemaal goed. Bekijk daarom ook eens de rest van onze veelzijdige collectie en maak je loopoutfit compleet bij RunningDirect!