• 0

Loop onderkleding

Kies uit een ruime collectie loop onderkleding

Als loper wil je natuurlijk wel optimaal kunnen presteren in verschillende weersomstandigheden. Daarom heb je bij RunningDirect een ruime keuze op het gebied van loop onderkleding voor dames en heren. Ben je opzoek naar bepaalde Craft onderkleding, een geschikte sport BH of thermo onderkleding voor de koudste dagen van het jaar? In dat geval ben je bij RunningDirect aan het juiste adres.

Loop onderkleding voor het voorjaar

Je hebt bij ons de keuze uit een erg breed gamma voor het voorjaar. Deze collectie loop onderkleding is er speciaal voor gemaakt om te dragen bij zomerse temperaturen. Deze speciale loop onderkleding zorgt voor een optimale vochttransport, zodat je koel en droog blijft tijdens het lopen. Daarnaast is de collectie gemaakt van dun materiaal zodat het een hoog ademend vermogen heeft met een nauwsluitende pasvorm.

Loop onderkleding voor het najaar

RunningDirect heeft een ruim aanbod thermo onderkleding die geschikt is om te dragen bij lagere temperaturen. De kleding zorgt voor warmte regulatie tijdens het sporten. Bij periodes wanneer het veel waait heeft RunningDirect verschillende onderkleding die je dan droog en warm houdt. De kleding is gemaakt van ultradun en lichtgewicht materiaal dat zorgt voor een goede pasvorm.

Compressie onderkleding

Het dragen van onderkleding met compressie zorgt voor een goede bloeddoorstroming. Dit zorgt voor een sneller herstel na het sporten en vermindert de kans op kramp en spierpijn. We diverse shirts, shorts, longsleeves, arm- en beensleeves met compressie.