adidas Adistar

12
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

adidas Adistar loopschoenen met fijne demping, comfort en de nodige ondersteuning

De adidas Adistar heeft een neutrale afwikkeling en is ontworpen voor het lopen van duurlopen op een rustig tempo. Je ervaart de nodige ondersteuning en een fijne bescherming dankzij de uniek vormgegeven tussenzool en het bovenwerk van gestructureerd mesh. De Adistar schoenen zijn vaak duurzaam en deels gemaakt van gerecyclede materialen voor langdurig gebruik. Je hebt bij RunningDirect de keuze uit diverse adidas Adistar heren loopschoenen en adidas Adistar dames loopschoenen.

De adidas Adistar is gemaakt van een aanpasbaar mesh-materiaal

Wist je dat de upper van de adidas Adistar gemaakt is van een aanpasbaar mesh-materiaal. Hierdoor worden irritaties tijdens je run aanzienlijk verminderd en loop je dus vele malen comfortabeler. Ook heeft de Adistar een slijtzool van Continental rubber, waardoor je profiteert van erg veel grip tijdens je run op natte het natte asfalt en de loopschoen is ook nog eens erg duurzaam.

Wat is de adidas CS 2 voor een loopschoen?

De adidas CS is een antipronatieschoen en biedt je kilometer na kilometer een goede ondersteuning. Dankzij het StableFrame wordt overpronatie voorkomen en worden je looppassen een stuk efficiënter. Samen met de unieke asymmetrische vetersluiting en een geïntegreerde steunkooi profiteer je van extra stabiliteit voor een moeiteloze run. Tegelijkertijd kun je ook van genoeg comfort genieten dankzij het REPETITOR+ schuim en de REPETITOR-middelzool die samen zorgen voor een lichtgewicht demping en je beschermt tegen de impact van het harde wegdek.

Wat is de adidas Adistar 2 voor een loopschoen?

Je kunt rekenen op genoeg demping met de adidas Adistar 2. Dankzij een dubbele laag van REPETITOR+ demping in de tussenzool worden schokken opgevangen en het comfort tijdens je run naar een hoger niveau getild. Door het absorberen van de impact wordt de belasting op je gewrichten, spieren en pezen verminderd en de kans op blessures verkleind. In combinatie met een bovenwerk van mesh dat heerlijk ventileert, geniet je van ultiem comfort tijdens de lange duurlopen.

Wat is de adidas Adistar Beyond voor een loopschoen?

De adidas Adistar Beyond is een snellere versie van de Adistar-collectie. De schoen is uitgerust met een geïnjecteerde carbonplaat voor een regelmatige beweging op hoger tempo. Ook bevat deze schoen het prestatiegerichte lichtgewicht LightStrike-Pro demping welke ook terug te vinden is in de wedstrijdcollectie van adidas. Deze demping heeft een hogere energieteruggave en zorgt voor lichte demping, waardoor je benen langer fris aanvoelen wat fijn is wanneer je verdere afstanden op hoger tempo wilt overbruggen.