adidas loopschoenen voor dames en heren kopen

adidas is een welbekend schoenenmerk binnen de hardloopwereld en voor elk type run heeft adidas een geschikt model in de collectie. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende series, waaronder de adidas Duramo, adidas Ultraboost en adidas Solar Glide. Voor zowel het lopen van korte afstanden als voor duurlopen is er altijd een geschikt paar adidas loopschoenen te vinden.

Optimale grip met de loopschoenen van adidas

Doordat de zool van de adidas loopschoenen is gemaakt van Continental™ rubber ben je altijd zeker van een superieure grip. Op wat voor terrein je ook loopt, je profiteert altijd de juiste hoeveelheid grip. De naadloze constructie van de loopschoenen van adidas zorgt er daarnaast voor dat je loop zonder enige belemmeringen. Hierdoor kun je je volledig focussen op jouw run en ervaar je kilometer na kilometer minimale hinder van de loopschoenen.

Smallere pasvorm voor dames bij de adidas loopschoenen

Bij de adidas loopschoenen is aan alles gedacht. Zo zijn de loopschoenen voor dames voorzien van een smallere leest dan bij de heren variant. Uiteraard zijn de loopschoenen altijd voorzien van de nieuwste technologieën, kleuren en designs. Dit zorgt ervoor dat je er altijd comfortabel, naar jouw smaak en volgens de laatste trends bij loopt.

Erg goede demping in de heren loopschoenen van adidas

De adidas loopschoenen voor heren zijn voorzien van een erg goede demping. Dankzij het fijne voetbed profiteer je van een goede en effectieve manier van lopen. Dankzij de goede demping in de adidas loopschoenen is de kans op blessures een stuk kleiner.