adidas Adizero Boston

adidas Adizero Boston loopschoenen voor heren en dames

De adidas Adizero Boston loopschoenen zijn geschikt voor runs op verharde wegen en heeft een neutrale afwikkeling. De loopschoenen zijn licht van gewicht, namelijk 244 gram (heren) en 202 gram (dames). De running schoenen hebben een hoog ademend vermogen dankzij de upper van mesh. Ook zitten je voeten strak omsloten zonder dat dit een beknellend gevoel geeft. Voor zowel dames als heren heb je bij RunningDirect keuze uit verschillende kleuren.

adidas Adizero Boston 10 loopschoenen hebben een flexibele loopzool

adidas Adizero Boston 10 loopschoenen hebben een flexibele loopzool en staan daarnaast bekend om de goede demping. De schoen biedt daarbij veel grip op natte en droge terreinen en stabiliseert iedere stap. Ook wordt je geleid door de Energy Rail die ongecontroleerde bewegingen onder controle houdt. Dit maakt dat de schoen een stabiele en betrouwbare trainingspartner is voor vele kilometers.

adidas Adizero Boston 10 loopschoenen zijn voorzien van een Lightstrike-demping

Ben je al bekend met de Lightstrike-demping in de adidas Adizero Boston 10 loopschoenen? Deze demping is uiterst responsief en de loopschoenen van adidas voelen ook nog eens erg licht aan. De zool van het innovatieve Continental™ Rubber zorgt voor enorm veel grip tijdens iedere kilometer die je maakt.

Draag een duurzaam steentje bij aan de planeet met adidas Adizero Boston loopschoenen

adidas heeft duurzaamheid altijd centraal staan als het aankomt op de ontwikkeling en de productie van de collectie loopschoenen. Wist je bijvoorbeeld dat de adidas Adizero Boston deels gemaakt is van Primegreen? Dit is een reeks gerecyclede high-performance materialen, wat betekent dat 50% van het bovenwerk bestaat uit hergebruikte grondstoffen.