adidas Supernova

15
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

adidas Supernova loopschoenen voor heren en dames

De adidas Supernova loopschoenen hebben een neutrale afwikkeling en bieden de nodige ondersteuning tijdens je run. Tijdens iedere stap zet de innovatieve samengeperste middenzool net even wat extra uit. Vervolgens wordt de energie die vrijkomt, teruggestuurd naar het looptempo. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende dames- en herenmodellen van de Supernova.

adidas Supernova loopschoenen hebben een lichtgewicht upper

Het mesh materiaal op de upper van de adidas Supernova, zorgt ervoor dat de loopschoenen licht van gewicht blijven. Daarnaast profiteer je van een erg hoog ademend vermogen. De loopzool van Continental rubber zorgt ervoor dat je in ieder weertype profiteert van veel grip op de weg. Deze adidas technologieën zorgen ervoor dat het lopen je net even wat gemakkelijker af gaat.

Wat voor soort loopschoen is de adidas Supernova Rise?

De adidas Supernova Rise zorgt voor ultiem comfort tijdens het lopen en laat elke trainingsronde naar meer smaken. De Rise is uitgerust met adidas’ nieuwste Dreamstrike+ Power Foam en dempt daarmee de harde impact van het asfalt terwijl je soepel zweeft van pas naar pas. Daarnaast biedt deze loopschoen je betrouwbare tractie met de Adiwear buitenzool die met kleine uitsparingen zorgt voor een licht loopgevoel kilometers lang. Alles is ervoor gemaakt, zodat jij dag in dag uit geniet van lopen.

Voor wie is de adidas Supernova is een geschikte loopschoen?

De adidas Supernova is speciaal ontworpen voor beginnende lopers. De verbeterde ventilatie in belangrijke zweetzones is te danken aan het mesh bovenwerk en de Hybrid Bounce demping in de voorvoet zorgt voor een licht gevoel. Je krijgt veel energie terug dankzij de extra demping in de hak en Boost-tussenzool verdeelt de impact van iedere landing gelijkmatig over je voeten.

Voor wat voor soort afstanden draag je de adidas Supernova?

Of je nu gaat voor een korte sprint, of langzaam het tempo opbouwt tijdens een langeafstandssessie, het is allemaal mogelijk met de adidas Supernova. Deze neutrale loopschoen is bij RunningDirect verkrijgbaar in een breed scala aan opvallende kleuren, zodat er voor je smaak meer dan genoeg keuze is.