ASICS GT-2000

25
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Is de ASICS GT 2000 een geschikte antipronatieschoen?

De ASICS GT-2000 voor heren en dames is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er ook voor jouw persoonlijke smaak voldoende keuze is. De zool van de ASICS GT-2000 bestaat uit twee onderdelen, namelijk een onder- en tussenzool. Het model heeft een overpronatie afwikkeling en is daardoor een erg fijne loopschoen voor lopers die behoefte hebben aan extra ondersteuning tijdens iedere landing.

ASICS GT-2000 loopschoenen met uitstekende ondersteuning

De ASICS GT-2000 staat bekend als een goede antipronatieschoen die de juiste ondersteuning biedt. Dit is nog steeds het geval bij de nieuwste versie van deze reeks. De 3D GUIDANCE SYSTEM zorgt voor de juiste ondersteuning die jij kunt gebruiken bij het afwikkelen van je looppassen. Aan de binnenkant van de schoen helpt het correctieblokje bij het niet overmatig naar binnen zakken van je voeten en enkel, en zal jij als loper efficiënter je korte en lange runs kunnen afwerken!

Geeft de ASICS GT-2000 genoeg demping tijdens het lopen?

De GT-2000 10 is voorzien van FF BLAST-plus demping voor extra veerkracht en spEVA-schuim zorgt ervoor dat de impact van iedere landing wordt verminderd. Het zoolmateriaal draagt bij aan het ervaren van een soepele en zachte landing. Tegelijkertijd biedt dit model genoeg ondersteuning door de stevige hielkap en blijven je voeten kilometer na kilometer op de juiste plek in de schoen.

Wat is het verschil tussen de ASICS GT-2000 11 en de ASICS GT-2000 12

Voor het vernieuwde jacquard mesh bovenwerk van de ASICS GT-2000 12 zijn meer gerecyclede materialen gebruikt , zodat je voeten koel en droog blijven tijdens je run. Ook heeft het dempingsmateriaal bij de GT-2000 12 een update gekregen. De FF blast-plus demping die in de tussenzool is geplaatst zorgt voor een zacht gevoel onder de voeten, waardoor je een lichter loopgevoel zult ervaren. Tegelijkertijd krijg je meer energie en demping terug wat zorgt voor een trampoline-effect bij het afzetten van de tenen.

Wat is nieuw aan de ASICS GT-2000 12 loopschoen?

De GT-2000 12 is lichter dan zijn voorganger voor een lichter loopgevoel. Ook kun je nog steeds genieten van het ondersteunende 3D GUIDANCE SYSTEM, maar de basis is iets breder gemaakt met een verhoogde hielafloop voor een soepelere voetafwikkeling. De vernieuwde tussenzool is voorzien van FF BLAST-plus demping én PureGEL-technologie over de volledige lengte voor een waanzinnige energieteruggave en een zachter gevoel onder de voeten.