ASICS GT-2000

ASICS GT 2000 loopschoenen met een overpronatie afwikkeling

Voor zowel dames als heren kies je bij RunningDirect uit verschillende ASICS GT-2000 loopschoenen. Door een breed scala aan kleuren, is er ook voor jouw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze. De onder- en tussenzool zorgen voor de nodige ondersteuning tijdens je run.

ASICS GT-2000 10 loopschoenen zijn voorzien van een verstevigde hielkap

Opvallend aan de ASICS GT-2000, is de verstevigde hielkap die aan is gebracht. Hierdoor ervaar je een betere pasvorm en je loopt met meer ondersteuning. Hierdoor blijven je voeten stap na stap op de juiste plek zitten in de loopschoenen. Je loopt met meer loopcomfort en je profiteert van een erg veilig gevoel.

De FlyteFoam demping voor meer veerkracht tijdens je run

Het is helemaal niet zo gek dat de ASICS GT-2000 een van de meest geliefde loopschoenen op de markt is. Het model is namelijk voorzien van verschillende innovatieve technologieën, om het jou als loper zo aangenaam mogelijk te maken. De FlyteFoam demping zorgt voor meer veerkracht en de impact van iedere landing wrodt door het spEVA-schuim verminderd. Daarnaast blijven je voeten droog en koel tijdens het lopen dankzij de upper van jacquard mesh.

De ASICS GT-2000 10 zorgt voor een aangename en zachte landing

Wist je dat ASICS voor de GT-2000 10 het  zoolmateriaal een upgrade heeft gegeven? Dit zorgt voor een zachte en soepele landing. Ook loop je met meer demping en overpronatie wordt stap na stap tegengegaan. Het zachte GEL™ in de voorvoet zorgt ervoor dat je voeten beter worden gepositioneerd. Daarnaast zorgt het mesh materiaal uit één stuk ervoor dat je met een fijne pasvorm loopt. Ook is de upper op de belangrijkste gebieden versterkt. waardoor je meer ondersteuning ervaart terwijl de voet door de loopcyclus rolt.