• 0

ASICS GEL-Kayano

ASICS GEL-Kayano loopschoenen met een overpronatie afwikkeling

Een van de meest iconische loopschoenen met een overpronatie afwikkeling, is de ASICS GEL-Kayano. Je hebt bij RunningDirect de keuze uit een erg breed gamma in de leukste kleuren. Naast de klassieke ASICS GEL-Kayano, kies je ook regelmatig uit limited editions die beperkt verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan de opvallende ASICS Lite-Show collectie, die zowel in het voorjaar als in het najaar wordt gelanceerd door het merk.

Verschillende ASICS GEL-Kayano dames loopschoenen en ASICS GEL-Kayano heren loopschoenen

Je bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende ASICS GEL-Kayano dames loopschoenen en ASICS GEL-Kayano heren loopschoenen. Alle modellen zijn voorzien van reflecterende elementen voor meer zichtbaarheid op de weg. Een speciaal bovenwerk van mesh houdt je voeten koel tijdens iedere kilometer.

ASICS GEL-Kayano 28 loopschoenen met een verbeterde achtervoetondersteuning

De ASICS GEL-Kayano 28 zit boordevol fijne technologieën, om het jou als loper zo aangenaam mogelijk te maken. Denk daarbij aan de verbeterde achtervoetondersteuning en een externe hielkap met een lager profiel. Ook heeft ASCIS voor de eerste keer FF BLAST ™ -demping aan de tussenzool toegevoegd. Hierdoor ervaar je een een soepel en ondersteunend gevoel bij elke stap.

Een soepele landing dankzij de bekende GEL™-technologie

Voor vrijwel iedere loopschoen van ASICS wordt de GEL™-technologie toegepast. Dit is ook bij de ASICS GEL-Kayano het geval. Je profiteert hierdoor van een soepele pas en een soepele landing, zonder snelheid te verliezen.

ASICS GEL-Kayano loopschoenen met een normale pasvorm en een brede pasvorm

De meeste ASICS GEL-Kayano loopschoenen hebben een normale pasvorm. Heb je bredere voeten en merk je dat deze pasvorm daardoor iets te krap gaat zijn? Kies dan voor de ASICS GEL-Kayano loopschoenen met een brede pasvorm (Wide) uit het gamma.