ASICS GEL-Kayano

ASICS GEL-Kayano loopschoenen voor overpronerende lopers

Merk je dat je tijdens jouw run overproneert, dan heb je een stabiele loopschoen zoals de ASICS GEL-Kayano nodig. Deze ondersteunende loopschoen voor dames en heren is een superlichte schoen met de juiste demping zodat het lichaam extra rust krijgt tijdens het lopen. De Full Length Guidance Line technologie is ontwikkeld zodat je voet van het afzetten tot aan de landing zo efficiënt mogelijk wordt benut.

Biedt de ASICS GEL-Kayano 28 genoeg demping tijdens het lopen?

Met de ASICS GEL-Kayano 28 aan je voeten ga je iedere uitdaging aan. De FF BLAST ™ -demping is aan de tussenzool toegevoegd wat zorgt voor een makkelijk en ondersteunend gevoel bij elke stap. Daarnaast zorgt het fijne GEL-pad en verbeterde EVA sockliner voor een soepele pas, waardoor je een zachtere landing ervaart zonder snelheid te verliezen. Naast demping biedt het GUIDANCE TRUSSTIC SYSTEM voldoende ondersteuning. Het middengedeelte is extra versterkt en voorkomt dat je gaat schuiven in de schoen tijdens het lopen.

Op welke punten is de ASICS GEL-Kayano 29 vernieuwd?

De grootste verandering in de GEL-Kayano™ 29 is de introductie van de LITETRUSS™-technologie. De introductie van de LITETRUSS™ technologie heeft de duurzaamheid van de tussenzool verhoogd. Voor meer stabiliteit heeft ASICS het TRUSSTIC™ systeem en de DUOMAX™ technologie van eerdere modellen geïntegreerd tot één geheel. Ook is de FLYTEFOAM™ BLAST tussenzool vervangen door FF BLAST™ demping. Het is ASICS’ zachtste tussenzool ooit, en is speciaal ontworpen voor een responsieve en stabiele loopervaring.

Heeft de ASICS GEL-Kayano 29 een comfortabele pasvorm?

Geniet van een comfortabele loopschoen door een nieuw ontworpen mesh bovenwerk in de ASICS GEL-Kayano GEL 29. Het bovenwerk beweegt mee tijdens het lopen, zonder dat het zijn stabiliteit verliest. Zo ervaar jij kilometers lang een comfortabel loopgevoel voor je voeten. Voor extra zichtbaarheid heeft ASICS reflecterende strepen aangebracht, zodat je ook in het donker veilig je kilometers kunt maken!