• 0

ASICS GEL-Nimbus

ASICS GEL-Nimbus | De meest geschikte loopschoen voor recreatieve en professionele lopers

De ASICS GEL-Nimbus loopschoen is al vanaf het begin bij ASICS de voorloper op het gebied van lopen. De loopschoenen bieden voor dames en heren de juiste comfort en de beste schokdemping tijdens iedere landing en afzet. Of je nu fanatiek aan wedstrijden deelneemt of af en toe een rondje gaat lopen, de ASICS GEL-Nimbus is voor alle lopers geschikt. Dankzij de Sockliner technologie is de ASICS GEL-Nimbus een comfortabele schoen die met een ademend bovenwerk perfect vormt naar jouw voeten. De schoenen hebben een uitstekende demping en het lijkt daarom net of je met de ASICS GEL-Nimbus op wolkjes loopt!

Krijg ik tijdens het lopen voldoende demping met de ASICS GEL-Nimbus 24?

De ASICS GEL-Nimbus 24 is een veerkrachtige loopschoen die genoeg energie teruggeeft tijdens het lopen. De schoen geeft de juiste responsieve demping door de FLYTE-Foam technologie met de FLuidRide-tussenzool. Door het toepassen van GEL-technologie in de hiel en voorvoet wordt de shock geabsorbeerd bij het neerkomen van de voet. Naast deze comfortabele en gedempte loopervaring biedt de ASICS GEL-Nimbus 24 nog steeds de juiste ondersteuning die nodig is tijdens het lopen. De voorgevormde EVA-inlegzool die zich naar je voeten vormt draagt bij aan deze ondersteuning en zorgt ervoor dat overpronatie wordt tegen gegaan.

Op welke punten is de ASICS GEL-Nimbus 25 verbeterd?

Het nieuwste model van de ASICS-Nimbus reeks is speciaal ontworpen om nog meer comfort te bieden dan zijn voorgangers. De ASICS GEL-nimbus 25 is in de middenzool voorzien van 20% extra duurzaam schuim met de FF BLAST™ PLUS ECO schuim voor een betere demping en responsiviteit tijdens het lopen. De nieuwe PURE gel-technologie in de hiel zorgt voor zachtere landingen en sterkere schokdempingen tijdens het lopen om het risico op blessures te verminderen. De vernieuwde en rekbare tong zorgen voor een pasvorm die perfect aansluit en dragen bij aan een gemakkelijke en snelle instap.