• 0

ASICS GT-2000

De ASICS GT-2000 is de antipronatieschoen voor jou

De ASICS GT-2000 is een van de bekendste loopschoenen van ASICS. De schoen is speciaal gemaakt voor lopers die overproneren. De zool bestaat uit twee onderdelen namelijk de onder- en tussenzool. De schoen zorgt voor erg veel ondersteuning en een goede pasvorm, dit wordt versterkt door de uitwendig verstevigde hielkap. De ASICS GT-2000 zorgt ervoor dat je voeten op de juiste plek blijven en verkleint de kans op blessures.

Een zachte landing dankzij de GT-2000

In de ASICS GT-2000 wordt gebruik gemaakt van FlyteFoam Demping. Deze demping zorgt voor extra veerkracht en het EVA-schuim zorgt ervoor dat de impact van elke landing wordt verminderd. Ook heeft de schoen een bovenwerk gemaakt van mesh, dit zorgt ervoor dat je voeten koel en droog blijven tijdens je run.

Goede demping dankzij de zachte GEL in de voorvoet

De GT-2000 heeft een verbeterde zool voor een soepelere en zachtere landing. Dankzij de GEL demping wordt je voet beter gepositioneerd en zorgt voor een zachtere landing. De GT-2000 is uitgebracht in veel verschillende kleuren in zowel heren als vrouwen modellen, voor iedereen zit er wel een kleur bij.

Maak je outfit compleet met ASICS

Naast loopschoenen heeft ASICS ook een groot assortiment aan loopkleding, loopsokken en loopaccessoires. Maak je outfit compleet en loop comfortabel in de nieuwste kleding van ASICS. Het assortiment bestaat uit loopshirts, loopshorts, loopbroeken, loopjacks, loopsokken en loopaccessoires.