ASICS Novablast

ASICS Novablast loopschoenen met responsieve demping

Wikkelen je voeten tijdens je run neutraal af, dan ga je veel profijt hebben van de ASICS Novablast. De loopschoen biedt een responsieve demping en tilt je loopcomfort vanaf de eerste stap naar een hoger niveau. Bij RunningDirect kies je uit verschillende ASICS Novablast dames loopschoenen en ASICS Novablast heren loopschoenen.

Hebben ASICS Novablast loopschoenen een goede demping?

Voor de Novablast heeft ASICS een gloednieuw FLYTEFOAM Blast tussenzoolschuim geïntroduceerd. Dit FLYTEFOAM Blast materiaal zorgt voor een hoge energieteruggave, zodat je met minder energie langer of sneller loopt. De reflecterende details vergroten je zichtbaarheid als je in de schemering of het donker loopt.

Voor welke afstanden zijn ASICS Novablast loopschoen geschikt?

Ben je al bekend met het "trampoline" -effect van de ASICS Novablast? Door deze technologie word je continu naar voren gestuwd en met deze loopschoen sta je hoger op de grond vergeleken met standaard loopschoenen. Je loopt zowel lange als korte afstanden net even wat comfortabeler en door het zachte en lichtgewicht bovenwerk blijven je voeten tijdens elke run koel en fris.

Op welke punten is de ASICS Novablast 2 verbeterd?

Voor de Novablast 2 heeft ASICS de FF BLAST -demping verder verfijnd. De loopschoen biedt hierdoor een zachtere landing en een energiekere rebound. De hielstabilisator is ontworpen om de ondersteuning te verbeteren en tegelijkertijd soepeler te lopen. Ook is het tongvleugelsysteem verstevigd voor een betere pasvorm van de middenvoet en vermindert dit het verschuiven van de tong.

Zijn ASICS Novablast 3 comfortabele loopschoenen?

Met de nieuwste versie van de Novablast-lijn kun je rekenen op ultiem comfort tijdens je run. Deze allround schoen is ongeveer 30 gram lichter dan zijn voorganger en heeft tevens een verbeterde pasvorm. Een extra versteviging bij de hiel in combinatie met de FF BLAST-demping zorgen samen voor een uiterst comfortabele loopervaring.