Brooks Ghost

47
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Brooks Ghost loopschoenen met een neutrale afwikkeling

De Brooks Ghost is een neutrale loopschoen die je extra comfort en stevigheid biedt. Door de juiste uitbalancering heeft de schoen een fijne afwikkeling wat voor jouw knieën en enkels een echte uitkomst is. Wel zo fijn, want je gewrichten krijgen al aardig wat de verduren als je een of meerdere dagen per week loopt. De zool is gemaakt van duurzaam materiaal wat de demping vergroot, maar daarbij ook de duurzaamheid vergroot.

Voor wie is de Brooks Ghost een geschikte schoen?

De Brooks Ghost is een neutraal afwikkelende loopschoen voor runs op een verharde ondergrond. Je kunt de schoen vergelijken met de ASICS-GEL Cumulus, Nike Air Zoom Pegasus, Mizuno Wave Rider en de Saucony Ride. Brooks loopspecialisten adviseren deze loopschoen voor mensen tot maximaal 95 kg. Voor zowel dames als heren zijn er verschillende kleuren uitgebracht.

Wat is er nieuw aan de Brooks Ghost 15 loopschoenen voor heren en dames?

Brooks Ghost 15 loopschoenen voor heren en dames zijn voorzien van de nieuwste innovaties op loopgebied. De BioMoGo DNA- en DNA LOFT-technologieën zorgen voor een zachte en aangename demping en een soepele overgang van hiel tot teen wordt mogelijk gemaakt door het Segmented Crash Pad. Je voeten wikkelen zich op de juiste manier af en worden gecorrigeerd waar nodig.

Voor welk soort runs is de Brooks Ghost Max geschikt?

lopen of wandelen? Met de Brooks Ghost Max kan het allemaal. De Ghost Max biedt je maximale bescherming, maximaal comfort en zorgt voor een soepel verloop van dagelijkse trainingsessies, duurlopen en zelfs lange wandelingen. Harde klappen op je gewrichten worden bespaart met High-stack DNA LOFT v2-demping die in samenwerking met de GlideRoll Rocker de druk onder je voeten vermindert. Daarnaast zorgt de brede basis voor een flinke portie stabiliteit zonder je pas te hinderen.

Kies uit verschillende breedtematen

Naast dat je de keuze hebt uit verschillende lengtematen, heeft Brooks de Ghost 15 ook verschillende breedtematen op de markt gebracht. Ga jij voor een Narrow, Standard Wide of een Wide pasvorm? De Narrow pasvorm heeft een smalle leest, de Standard Wide heeft een reguliere leest en de Wide heeft een brede leest.