Loopschoenen voor dames

647
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Neutrale en antipronatie dames loopschoenen

Je kiest bij ons uit tientallen modellen van de beste merken op loopgebied, maar welke schoen heb je nu precies nodig? Onze collectie hebben we onderverdeeld onder neutrale loopschoenen en overpronatie loopschoenen.
Merk je dat je tijdens je run op de buitenkant van je hiel of op het midden van je hiel landt, dan heb je een neutrale loopschoen nodig. Antipronatie loopschoenen voor dames zijn geschikt als je tijdens je run op de buitenkant van je hiel landt en tijdens het afzetten met je enkels naar binnen zakt. Wat voor dames loopschoenen zoek jij?

De nieuwste collecties in de leukste kleuren

Gaat je voorkeur uit naar een schoen in een neutrale kleur of geef je het liefste veel kleur aan je loopoutfit? In alle gevallen zit je hier helemaal goed. Je kiest uit de nieuwste collecties in de leukste kleuren. De schoenen hebben, vergeleken met de loopschoenen voor heren, een smallere leest en zijn lichter van gewicht.

Even je zinnen verzetten met fijne loopschoenen voor vrouwen

Of je nu gaat lopen op de boulevard, door een drukke woonwijk of op dat eenzame landweggetje, het is heerlijk om tijdens een run je zinnen even te verzetten. Kies je het liefste voor een stabiele schoen zoals de ASICS GEL-Kayano, een Nike Air Zoom Pegasus voor het lopen van lange afstanden of de Saucony Ride omdat je een neutrale afwikkeling hebt? Jouw perfecte loopschoenen voor vrouwen vindt je door eenvoudig te filteren op jouw afwikkeling.