HOKA Clifton

HOKA Clifton loopschoenen voor ultiem comfort

De HOKA Clifton is een neutrale loopschoen die speciaal is ontworpen voor een moeiteloze run van start tot finish. De schoen herken je direct aan de grote en iconische tussenzool die je maximale demping biedt tijdens je run. Kilometer na kilometer kun je vertrouwen op het fijne comfort en de tussenzool is voorzien van een Active Foot Frame. Dit betekent dat je voeten diep in de tussenzool zitten, in plaats van dat je op de tussenzool loopt. Je kiest uit verschillende breedtematen zodat je altijd een uitstekende pasvorm ervaart.

Zijn HOKA Clifton loopschoenen geschikt voor lange runs?

Het uitgangspunt van HOKA is maximale demping, minimaal gewicht. De dikke tussenzool en het lichte materiaal is zo ontworpen om voldoende demping te geven zonder dat de schoen zwaar aanvoelt. Dit is ideaal voor de lange runs, omdat je zo eindeloos door kunt blijven gaan met genoeg comfort. Daarnaast vermindert deze unieke schuimzool ook de impact van het lopen om blessures te voorkomen, en zo worden je voeten beschermd tijdens lange afstanden.

Zorgt de HOKA Clifton 9 voor een comfortabel loopgevoel?

HOKA staat bekend om de Meta-Rocker technologie, wat ook doorgevoerd is in HOKA Clifton loopschoenen. De tussenzool heeft als het ware een ‘schommelstoel’ effect, waardoor je direct in beweging wilt komen. Voor de Clifton 9 heeft HOKA de middenzool een update gegeven. Dit vernieuwde middenzoolschuim is onwijs licht van gewicht en zorgt hierdoor voor een nog fijner loopgevoel. Het verlengde hiel crashpad is ontworpen voor een soepele landing en overgang bij elke stap.

Hoka Clifton 9 GTX voor natte runs

Als je tijdens slecht weer toch naar buiten wilt om je looprondje af te leggen, dan bieden de Hoka Clifton 9 GTX de perfecte oplossing. Deze schoen is voorzien van een duurzaam GORE-TEX INVISIBLE FIT en een weersbestendige buitenzool om je voeten te beschermen tegen het natte weer. De buitenzool met tractiepads zorgen ook voor extra goede grip als je op een nat wegdek loopt. Zo kun je altijd rekenen op deze schoen, wat het weer ook doet.