Hoka Mach

HOKA Mach loopschoenen voor lopers met een neutrale afwikkeling

De HOKA ONE ONE Mach 5 is een erg prettige neutrale loopschoen, specifiek ontwikkeld voor het lopen van wedstrijden. De iconische en robuuste zool laat de loopschoen direct opvallen en je bent hierdoor altijd zeker van een erg hoog loopcomfort. Je kiest bij RunningDirect uit een breed gamma HOKA Mach 5 dames loopschoenen en HOKA Mach 5 heren loopschoenen.

Waarom kies je voor de HOKA Mach 5?

Je kiest voor de HOKA Mach 5 omdat je op zoek bent naar een lichtgewicht loopschoen voor je dagelijkse rondes en één die je kunt zetten om een snellere wedstrijd te lopen. Deze schoen rolt je met zijn Early-Stage Rocker (gebogen zool) razendsnel van de ene pas naar de andere pas en biedt je genoeg demping tot aan een halve marathon.

Wat is er nieuw aan de HOKA Mach X?

De nieuwste versie van deze raceschoen is uiteraard weer verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De nieuwe Mach X is voorzien van een laag PEBA-schuim dat 34% veerkrachtiger is dan het Carbon X3 schuim. Dit PEBA-schuim wordt gecombineerd met het traditionele ProflyX EVA-schuim voor een comfortabel en zacht gevoel onder de voeten. Tussen deze twee schuimlagen zit een stuwende Pebax®-plaat die ervoor zorgt dat je moeiteloos vooruit komt en je een responsiviteit ervaart die je nog niet eerder gewend was van dit model.

Wat is er nieuw aan de HOKA Mach 5

De nieuwste versie van deze raceschoen is uiteraard weer verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De Mach 5 heeft een nieuw bovenwerk wat bestaat uit 1 laag Jacquard mesh wat zorgt voor betere ventilatie en je voeten fris houdt zelfs wanneer jij het tempo flink omhoog gooit. Daarnaast is er ingezet op gewichtsbesparing. De gelaagde tussenzool met de PROFLY™-constructie bevat bij de Mach 5 een nieuw lichtgewicht, responsief EVA-schuim wat zorgt voor een pittige loopervaring en je rondetijden ten goede komt.

Wanneer kies je voor de HOKA Carbon X en wanneer voor de HOKA Mach?

Je wil een wedstrijd op hoger tempo lopen dan heb je aan de HOKA Mach 5 en de Carbon X 3 beide een goede schoen. Wil je tijdens je race toch enigszins wat comfort dan is de HOKA Mach 5 het antwoord. De loopschoen heeft vele raakvlakken met de Carbon X 3 maar heeft geen carbonplaat, waardoor er meer ruimte is voor meer demping en klappen beter worden opgevangen. Hoe langer je race hoe meer profijt je hiervan hebt.