Hoka Mach

19
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

HOKA Mach loopschoenen met neutrale afwikkeling

De HOKA Mach heeft een neutrale afwikkeling en is ontworpen tempotrainingen en wedstrijden. Het model valt direct op door de robuuste en inmiddels iconische zool van het merk. Je bent hierdoor verzekerd van een hoog loopcomfort en haalt een comfortabele wedstrijdschoen in huis. De HOKA Mach is bij RunningDirect verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor dames en voor heren.

Wat is er nieuw aan de HOKA Mach 6?

Zoek de snelheidsprikkel op met de lichtere en responsievere HOKA Mach 6, deze geliefde uptempo daily trainer is vernieuwd en helpt je klaar te stomen voor de wedstrijd. De ProFly+ tussenzool is vervangen door een enkele laag van het waanzinnig reactieve en superlichte Super Critical Foam, wat zorgt voor extra bounce, een lichter loopgevoel en jij dus makkelijker langer een hoger tempo volhoudt. Om deze keer langer van deze snelheidsduivel te genieten is de slijtzool bij de hiel en voorvoet voorzien van strategisch geplaatste slijtvaste rubberen delen.

Waarom kies je voor de HOKA Mach 5?

Je kiest voor de HOKA Mach 5 omdat je op zoek bent naar een lichtgewicht loopschoen voor je dagelijkse rondes en één die je kunt zetten om een snellere wedstrijd te lopen. Deze schoen rolt je met zijn Early-Stage Rocker (gebogen zool) razendsnel van de ene pas naar de andere pas en biedt je genoeg demping tot aan een halve marathon.

Wat is er nieuw aan de HOKA Mach X?

De nieuwste versie van deze raceschoen is uiteraard weer verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De nieuwe Mach X is voorzien van een laag PEBA-schuim dat 34% veerkrachtiger is dan het Carbon X3 schuim. Dit PEBA-schuim wordt gecombineerd met het traditionele ProflyX EVA-schuim voor een comfortabel en zacht gevoel onder de voeten. Tussen deze twee schuimlagen zit een stuwende Pebax®-plaat die ervoor zorgt dat je moeiteloos vooruit komt en je een responsiviteit ervaart die je nog niet eerder gewend was van dit model.

Wanneer kies je voor de HOKA Carbon X en wanneer voor de HOKA Mach?

Je wil een wedstrijd op hoger tempo lopen dan heb je aan de HOKA Mach en de Carbon X 3 beide een goede schoen. Wil je tijdens je race toch enigszins wat comfort dan is de HOKA Mach het antwoord. De loopschoen heeft vele raakvlakken met de Carbon X 3 maar heeft geen carbonplaat, waardoor er meer ruimte is voor meer demping en klappen beter worden opgevangen. Hoe langer je race hoe meer profijt je hiervan hebt.