inov-8 Loopschoenen

13
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Inov-8 Loopschoenen

Zo simpel mogelijk, maar wel voldoende ondersteuning, dat is waar de loopschoenen van inov-8 voor staan. De schoenen zijn voorzien van verschillende technologieën en de inov-8 schoenen ondersteunen daar waar nodig en zorgen voor veel bescherming en de juiste afwikkeling. De trail running loopschoenen van inov-8 zijn licht van gewicht en hebben een laag profiel. Zo creëer je het ultieme gevoel met de ondergrond.

inov-8 loopschoenen voor heren en dames

De inov-8 trail running loopschoenen heren  en dames zijn voorzien van een duurzame en slijtvaste buitenzool. Uiteraard beschermen de inov-8 loopschoenen voor heren en dames je voor steentjes of andere scherpe voorwerpen tijdens iedere trail run. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende modellen, zoals de Trailfly, X-Talon en de Roclite voor de neutrale en overpronerende loper.

Dunne inkepingen in de buitenzool voor meer grip

Dankzij de dunne inkepingen in de buitenzool heb je meer grip en behoudt je dit ook bij welk weertype dan ook. Het design van de inov-8 schoenen is simpel, maar erg praktisch. De trail running schoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. De dunne, maar zeer sterke buitenzool geeft extra grip en zorgt voor meer controle tijdens iedere wedstrijd. inov-8 schoenen dames zijn niet alleen geschikt voor ervaren, maar ook voor beginnende trail runners.

Trail running schoenen voor een onverharde ondergrond

Lopen op een onverharde ondergrond is een loopsport op zich. Uiteraard is het hiervoor belangrijk dat je de juiste inov-8 trail running schoenen heb. Je rent zonder moeite over kleine bospaadjes, over het strand of door de duinen. Duurzaam, lichtgewicht en vochtregulerend, dat is wat je van de inov-8 loopschoenen kunt verwachten. Bekijk ook eens het overige aanbod en combineer een van de loopschoenen met bijpassende loopkleding.