Inov-8 loopschoenen

Aanbevolen:

Inov-8 Loopschoenen voor heren en dames kopen

Inov-8 is een loopmerk wat zich focust op trailruns. Ze maken schoenen die veel bescherming bieden tijdens runs op onverharde wegen. De schoenen worden zo simpel mogelijk gehouden en bieden voldoende ondersteuning. De schoenen zijn licht van gewicht en hebben een laag profiel, op deze manier creëer je het ultieme gevoel met de ondergrond waar je op loopt.

inov-8 loopschoenen voor heren en dames

De inov-8 trail running loopschoenen heren en dames zijn voorzien van een duurzame en slijtvaste buitenzool. Deze zool beschermt je tegen steentjes of andere scherpe voorwerpen tijdens je trailrun. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende modellen en kleuren voor de neutrale en overpronerende loper.

Dunne inkepingen in de buitenzool voor meer grip

De Inov-8 loopschoenen hebben een zeer sterke buitenzool, dit is uiteraard ook nodig tijdens een trailrun. Dankzij de dunne inkepingen in de buitenzool behoudt je altijd je grip op welk pad of in welk weertype dan ook! De Inov-8 schoenen zijn niet alleen geschikt voor ervaren lopers maar ook voor beginnende lopers.

Trail running schoenen voor een onverharde ondergrond

Lopen op een onverharde ondergrond is een loopsport op zich. Het is erg belangrijk dat je hier de juiste loopschoenen voor aanschaft. Inov-8 heeft hiervoor een ruime collectie gemaakt waarmee je zorgeloos over kleine bospaadjes, over het strand of door de duinen kan lopen. De schoenen zijn duurzaam, licht van gewicht en vochtregulerend, alles wat je nodig hebt tijdens jouw trailrun. Naast de juiste loopschoenen is een goede uitrusting ook onmisbaar, zorg er dus voor dat je ook de juiste loopkleding tot je beschikking hebt.