Loopschoenen voor kinderen, de nieuwste collectie!

63
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Koop de beste loopschoenen voor je kind

Kan jouw kleine sportieveling geen genoeg krijgen van trainingen op de baan, de jaarlijkse Stratenloop of het lopen van wedstrijden, dan mogen loopschoenen voor je kind natuurlijk niet ontbreken. De modellen op deze pagina zijn lichter van gewicht in vergelijking met loopschoenen voor heren en dames. Je kiest uit loopschoenen voor je kind van merken als HOKA, ASICS en Saucony.

Het volledige loop potentieel kan worden bereikt met loopschoenen voor kinderen

Als je ziet hoeveel passie je dochter of zoon heeft voor het lopen, doe je er natuurlijk maar al te graag alles aan om dit maximaal te kunnen stimuleren. Het volledige loop potentieel kan worden bereikt met loopschoenen voor kinderen. De modellen zitten namelijk boordevol baanbrekende technologieën om beter lopen te maximaliseren. Denk hierbij aan een voorgevormd hielgedeelte dat de voet meer gecentreerd op het platform van de schoen houdt. Maar ook een mesh bovenwerk dat de voeten koel houdt en een fijn veterstriksysteem is in vrijwel alle loopschoenen voor kinderen terug te zien.

De ontwikkeling van de voeten wordt meer gestimuleerd met loopschoenen voor kinderen

Lopen is natuurlijk onwijs leuk. Maar je weet ook als geen ander dat er aanzienlijk veel wordt gevraagd van je gewrichten. Dit geldt natuurlijk ook bij kinderen. Daarom zijn alle loopschoenen voor kinderen voorzien van een Heel Drop van 6 mm. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de voeten beter wordt gestimuleerd. Je kiest bij RunningDirect uit zowel scherp geprijsde instapmodellen als loopschoenen voor kinderen in een wat hoger prijspunt. Hierdoor is er ook voor jouw dochter of zoon een geschikt paar running schoenen te vinden.