Mizuno loopschoenen zijn voorzien van de Wave Technologie

Mizuno is een Japans loopmerk, dit merk staat bekend om de Wave Technologie. De innovatieve ‘’Wave’’-plaat in de loopschoenen vangt de impact van iedere landing op, zodat je belasting op je gewrichten wordt beperkt. Dankzij deze Wave Technologie ben je als loper voorzien van voldoende demping, stabiliteit en comfort. De collectie bestaat uit zowel neutrale- als antipronatieschoenen.

Mizuno loopschoenen met een neutrale afwikkeling

Heb je als loper een neutrale afwikkeling, kies dan voor bijvoorbeeld de Wave Ultima, Wave Sky of de Wave Rider. De demping van deze modellen is iets stugger, waardoor de loopschoenen erg geliefd zijn bij de zwaardere lopers. Een bijkomend voordeel is dat de schoenen erg licht aanvoelen en hierdoor perfect zijn voor het verbeteren van je persoonlijke tijden.

Stabiele Mizuno loopschoenen voor overproneerders

Naast dat Mizuno voor de neutrale loper verschillende modellen op de markt brengt, wordt er natuurlijk ook aan de overproneerders gedacht. Voorbeelden van antipronatieschoenen van het merk zijn de Wave Horizon en Wave Inspire. Je voeten worden strak omsloten, iedere stap wordt gecorrigeerd en daarmee jouw loopefficiëntie vergroot.

Combineer de running schoenen met bijpassende loopkleding

Zoals veel loopmerken heeft ook Mizuno een mooi assortiment wat betreft loopkleding. Bij Runningdirect ben je aan het juiste adres voor Mizuno loopkleding. Dankzij de loopshirts, loopshorts, loopbroeken en loopjacks van Mizuno loop jij er het hele jaar comfortabel bij. Ook ben je ervan verzekerd dat je loopkleding een hoog ademend vermogen heeft net als de Mizuno loopschoenen. Tip! Regelmatig hebben we ook Mizuno loopschoenen in de sale. Ideaal als je jouw tweede paar loopschoenen graag voor een zacht prijsje koopt.