Mizuno loopschoenen

Mizuno brandpage

Mizuno loopschoenen zijn voorzien van de Wave Technologie

Mizuno is een Japans hardloopmerk, dit merk staat bekend om de Wave Technologie. De innovatieve ‘’Wave’’-plaat in de hardloopschoenen vangt de impact van iedere landing op, zodat je belasting op je gewrichten wordt beperkt. Dankzij deze Wave Technologie ben je als loper voorzien van voldoende demping, stabiliteit en comfort. De collectie bestaat uit zowel neutrale- als antipronatieschoenen.

Mizuno loopschoenen met een neutrale afwikkeling

Wanneer je als loper een neutrale afwikkeling hebt dan heeft Mizuno een mooi assortiment loopschoenen voor je klaar staan. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de Wave Ultima, Wave Sky, Wave Rider of de Wave Hayate. Door de goede demping in deze schoenen zijn de schoenen zeer geliefd, vooral bij de wat zwaardere lopers. Naast de goede demping voelen de schoenen erg licht aan, hierdoor zijn ze perfect voor het verbeteren voor je persoonlijke tijden.

Stabiele Mizuno hardloopschoenen voor overproneerders

Naast de neutrale loopschoenen heeft Mizuno natuurlijk ook schoenen voor overproneerders. Voorbeelden van deze antipronatieschoenen van Mizuno zijn de Wave Paradox, de Wave Horizon en Wave Inspire. Iedere stap die je zet wordt gecorrigeerd en daarmee wordt de loopefficiëntie vergroot. Ook worden je voeten strak omsloten waardoor je veel stabilteit ervaart met de schoenen.

Combineer de running schoenen met bijpassende hardloopkleding

Zoals veel loopmerken heeft ook Mizuno een mooi assortiment wat betreft loopkleding. Bij Runningdirect ben je aan het juiste adres voor Mizuno hardloopkleding. Dankzij de loopshirts, loopshorts, loopbroeken en loopjacks van Mizuno loop jij er het hele jaar comfortabel bij. Ook ben je ervan verzekerd dat je loopkleding een hoog ademend vermogen heeft net als de Mizuno loopschoenen. Tip! Regelmatig hebben we ook Mizuno hardloopschoenen in de sale. Ideaal als je jouw tweede paar hardloopschoenen graag voor een zacht prijsje koopt.