New Balance 860

34
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

New Balance 860 loopschoenen met een overpronatie afwikkeling

New Balance 860 loopschoenen zijn een van de meest populaire loopschoenen met een overpronatie afwikkeling uit de New Balance schoenencollectie. Niet alleen het design, maar ook de slijtzool van de New Balance 860 is er eentje uit duizenden. De zool is voorzien van stevige flexgroeven en het geblazen rubber geeft je meer dan voldoende grip als je aan het lopen bent.

Wat zijn de verschillen tussen de 860 v12 en de 860 v13?

Er zijn geen grootse verschillen tussen de 860 v12 en de 860v13, maar de kleine details laten je genieten van een betere en stabielere loopervaring. De New Balance Fresh Foam 860 v13 is uitgerust met verbeterende Fresh Foam demping en een ondersteunende mediale post voor extra stabiliteit tijdens je runs. Ook heeft deze editie een naadloos bovenwerk wat schurende randjes voorkomt. Dankzij de elastische tong geniet van je van een perfect sluitende pasvorm. Ook bestaat de nieuwe tussenzool uit ongeveer 3% biologisch materiaal, wat jouw ecologische voetafdruk verkleint.

Je ervaart een erg zacht gevoel dankzij het Fresh Foam X-schuim

De tussenzool van de New Balance 860 v13 is uitgerust met Fresh Foam X-schuim. Dit innovatieve schuim zorgt altijd voor een erg zacht gevoel, vooral als je kiest voor een duurloop waar veel kilometers gemaakt worden. Ook is de loopschoen erg stabiel en voelt ook nog eens licht aan tijdens het lopen. Net als bij de New Balance Vongo v5, is er ook voor de 860 v13 gebruik gemaakt van een ondersteunende mediale post. Op deze manier wordt de stabiliteit voor lopers verbeterd die overproneren.

New Balance 860 v13 loopschoenen met een buitengewoon snel reagerende demping

Met de New Balance 860 v13 ben je verzekerd van een buitengewoon snel reagerende demping. Door de innovatieve achtervoetconstructie kan de running schoen zich perfect naar de vorm van je voeten vormen. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende New Balance 860 heren loopschoenen en New Balance 860 dames loopschoenen.