New Balance 880

32
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

New Balance 880 met neutrale afwikkeling

De 880 serie van New Balance is een zeer betrouwbare comfortabele loopschoen voor runs op verharde paden. De schoen heeft een neutrale afwikkeling en zorgt door het ademende en naadloze bovenwerk ervoor dat je voeten koel en droog blijven tijdens je run. De tussenzool met twee schuimlagen biedt een dynamische combinatie van reactievermogen, demping en duurzaamheid. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende New Balance 880 heren loopschoenen en New Balance 880 New Balance 880 dames loopschoenen.

Voor welke afstanden is de New Balance 880 geschikt?

New Balance 880 loopschoenen zijn voor zowel korte als lange afstanden geschikt en blijven je altijd het gewenste comfort meegeven, kilometer na kilometer. Het reactievermogen en de demping van de allround schoen is optimaal dankzij de Fresh Foam X tussenzool. Deze tussenzool is ervoor gemaakt om schokken te absorberen en een natuurlijke afwikkeling van je voet te stimuleren. Oftewel, een kilometervreter waar je voor zowel lange als korte runs veel loopplezier aan gaat ervaren.

Op welke punten is de New Balance Fresh Foam 880 v14 vernieuwd?

Wees zachter voor je gewrichten met de nieuwste New Balance Fresh Foam 880 v14. De nieuwste editie van deze loopschoen heeft een hogere stack height en laat je met een verhouding van 29 mm / 21 mm (in plaats van 27 mm / 17 mm ) genieten van voet-en-gewricht-knuffelend comfort. De tweedelige tussenzool maakt plaats voor een eendelige tussenzool wat de schoen lichter maakt en ook zorgt voor een nieuw verticaal uiterlijk van de buitenzool. Daarnaast is de schoen uitgerust met een zachte en veilige pasvorm, uiteraard met een hoog ademend vermogen, zodat je voeten niets tekort komen.

Wanneer kies je voor de New Balance Fresh Foam 880 v14 en wanneer voor de 1080 v13?

Hoewel de 880 v14 en de 1080 v13 allebei de favoriete neutrale loopschoenen zijn van New Balance zijn er een paar details die voor jou de ene schoen geschikter maakt dan de ander. De 1080 v13 is een allemansvriend, heeft flink wat meer demping en ook een lagere heel drop van 6 mm waardoor de schoen toegankelijk is voor voorvoet, middenvoet en haklanders. De demping van de 1080 v13 is zachter en lichter qua gewicht wat prettig is maar ook te zacht kan zijn. De 880 v14 daarentegen heeft een iets hogere drop van 8 mm en heeft een wat stevigere en zwaardere Fresh Foam X demping. De hogere drop zorgt voor een meer natuurlijke loophouding tijdens je run. Het meer stevige en zwaardere foam zul je ervaren als extra stabiliteit gedurende de rit.

Is de New Balance 880 V13 een comfortabele loopschoen?

Ervaar met de New Balance 880 V13 een prettige responsieve loopervaring door de zachte tussenzool. Daarnaast profiteer je ook van een 360graden comfort dankzij de zachte binnenkant en het voorgevormde voetbed. De 880 V13 is verkrijgbaar in smalle, normale en brede modellen zodat je een perfecte pasvorm kunt uitkiezen die past bij je voet. Je kunt als neutrale loper volledig vertrouwen op deze stevige (maar redelijk lichte) allround loopschoen.