Nike Pegasus 40

Nike Pegasus loopschoenen met veel stabiliteit en comfort

De Nike Pegasus is licht, snel en comfortabel en de door Nike verwerkte technologieën geven de loopschoenen extra comfort en een betere pasvorm. De neutrale loopschoen staat bekend om de stabiliteit in de voorvoet, middenvoet en de hiel. Het mesh, dat verwerkt is in de complete Nike Pegasus loopschoen, zorgt voor complete ventilatie door de gehele schoen heen. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Nike Pegasus heren loopschoenen en Nike Air Zoom Pegasus dames loopschoenen.

Ben net een stap verder dan jouw voorgangers met de Nike Pegasus

De Nike Pegasus heeft een neutrale afwikkeling, maar je bent nog steeds verzekerd van veel stabiliteit tijdens je run. Zowel de dames- als herenschoenen hebben een stevige interne hielkap die mooi om je voeten sluit. De zijkant van de zool is voorzien van speciaal ontworpen inkepingen. Hierdoor kan je voet soepeler afwikkelen en de impact van iedere landing beter opvangen. Je loopt tijdens je trainingen en wedstrijden makkelijker, sneller en de kans op blessures wordt voorkomen.

Maak kennis met de Nike Air Zoom Pegasus 39

De laatste editie van de Nike Air Zoom Pegasus serie is de Nike Air Zoom Pegasus 39 en is, vergeleken met de Nike Air Zoom Pegasus 38, lichter van gewicht. De perforaties in het Engineered Mesh-bovenwerk zijn strategischer geplaatst, wat betekent dat de loopschoenen beter ademen tijdens iedere run. De Zoom Air-unit is over de volledige lengte van de voet geplaatst en geeft je een responsief gevoel bij iedere stap die je zet.

Nike Pegasus 39 loopschoenen met meer veerkracht

De Nike Air Zoom Pegasus 39 biedt meer veerkracht en doordat de middenvoetband zich naar de vorm van je voeten aanpast, profiteer je van veel loopcomfort. Het bovenwerk heeft een gestroomlijnd design en je loopt met extra ventilatie door het geïntegreerde mesh.

Nike Air Zoom Pegasus trail schoenen voor heren en dames

Naast dat je bij RunningDirect kiest uit de Nike Pegasus, kies je ook uit de Nike Pegasus trail schoenen voor heren en dames. Het strategisch geplaatste noppenpatroon zorgt voor maximale grip als je klimt en bergafwaarts loopt en de Zoom Air units in de voorvoet en hak zorgen voor veel demping bij iedere landing en afzet.

De Nike Pegasus 40 heeft een aantal verbeteringen

De Nike Pegasus 40 heeft een aantal updates gekregen. De extra opvulling bij de tong en kraag zorgen ervoor dat je loopt met een comfortabel gevoel. De Flywire technologie is geïntegreerd met een middenvoetband voor volledige ondersteuning, waardoor je voeten op de juiste plek in de loopschoenen blijven.

Profiteer van veel grondcontact

Niet voor niets is Nike een geliefd merk in de loopwereld. Naast dat de loopschoenen van Nike continu aan innovaties wordt blootgesteld, wordt er ook gedacht aan de ergonomie van de schoen. De zool van de Nike Air Zoom Pegasus zorgt voor extra grip op harde ondergronden en de flex-groef maakt een langer contact met de grond mogelijk.